15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.shakingcolors.hu 300 1

Márványos mini vázák

Legújabb bejegyzésünk már a tavasz jegyében készült. A Masni Dekoráció kipróbálta a már jól ismert márványozási technikát és most megosztjuk veled is a tapasztalatokat:

A mindenféle kreatív platformok telis-tele vannak a vizes festékbe mártós technikával, így megmondom őszintén, hogy engem is elkapott a hév, ki akartam próbálni a márványozás ezen alfaját. Jelentem a kísérlet sikeres volt és így legalább még több okom van tavaszi virágokat venni, hiszen vázám van most elég :)!

dsc_1738

Amire szükséged lesz: egy műanyag doboz (aminek mondjuk nincs már meg a teteje :)), PintyPlus Basic szintetikus spray, actimel-es üvegek, vagy bármi, amiből vázát szeretnél készíteni, víz.img_8384

Tegyél vizet a dobozba, majd fújj a tetejére egy kevés szintetikus festéket. img_8386

Mártsd meg az üvegeket a festékes vízben, és hagyd száradni. A szintetikus festék sajna elég lassan szárad, de ez ne keserítsen el, mert az eredmény magáért beszél. (Breaking news: akril spray-vel nem működik, mert az elképesztően hamar megszárad, és nem rajzol semmilyen mintát a belemártott tárgyra.) Készen is vagyunk.img_8387

dsc_1756

dsc_1743

dsc_1755

dsc_1758

Na, ennél gyorsabb tavaszi DIY kinek van a tarsolyában :)?  Jó festést, mártogatást Nektek!

Ha tetszett a bejegyzésünk, oszd meg másokkal is és iratkozz fel Shakingcolors hírlevelünkre, hogy mindig naprakész információkat kaphass.

Előző poszt
Légkondi festés
Következő poszt
Kandalló felújítás festék sprayvel