15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.shakingcolors.hu 300 1

Legyél Te is PintyPlus viszonteladó!

Pintyplus viszonteladóként, a Pintyplus termékek széles választékának köszönhetően, mindent le tudsz fedni ami festék spray, legyen szó színes festékrő, technikai festékről vagy kreatív termékekről.

PintyPlus Display:

A PintyPlus állvány 400ml és 500ml festék spray-k számára használható. 7 polcra, polconként 78 db termék kihelyezhető – összesen 546 db termék helyezhető ki az állványra.

Méretek:

  • Magasság 2080 mm
  • Szélesség 990 mm
  • Mélység 435 mm

Termékkínálat:

A Pintyplus márka prémium minősége mellett fontos megemlíteni a széles termékkínálatot és a folyamatosa innovatív termékfejlesztést is. A PintyPlus volt a világon az első gyártó aki festék spray formájában piacra dobta a nagysikerű krétafestéket!

De a kínálatban megtalálható több termékcsaládból is a vizes bázisú festék spray is!

PintyPlus Evolution akril festék spray: Prémium minőségű, nagy fedőképességű, széles színválasztékban elérhető akril festék spray. Használható kül- és beltéren egyaránt. Időjárásálló és rendkívül gyorsan szárad. Több, mint 100 színben elérhető! – A termék elérhető vizes bázisú változatban is!

Technikai spray-k: A Pintyplus technikai kínálatában mindent megtalálsz amire boltodnak szüksége lehet. Jó fedőképességű jelölő spray-k mellett megtalálhatod az autós termékeket is valamint különleges alapozóinkat is. Cink alapozó, horgany alapozó, műanyag alapozó, wash primer, radiátor festék, jelölő spray ami 360fokban fújható, matrica és ragasztó eltávolító, sűrített levegő, színtelen műanyag alapozó, hőálló festékek, ragasztó spray, tömítő spray… A részletes listát ITT tudod megtekinteni!

Kreatív termékek: A nagysikerő PintyPlus Chalk spray egy különleges bársonyos tapintásű krétafesték, aminek a felülete könnyedén vissza csiszolható, így egyszerűen és gyorsan lehet vele vintage, chabby chic és vintage hatást elérni.

Chrome effect spray-k: Különleges chrome hatású dekorációs festékek, amikkel akár arany vagy ezürt rudakat is tudtan festeni a kreatívkodni vágyók.

PintyPlus HOME: Egy olyan vizes bázisú bútorfesték amit lakberendezők, belsőépítészek álmodtak meg. Külünlegessége az, hogy minden szín mindennel harmonizás. Ezért ha a vásárló épp nem annyira kreatív, akkor sem érheti meglepetés a végeredményt illetően. Mindenképp profi, átgondolt hatást fog kelteni az adott színkombináció!

PintyPlus viszonteladó előnyei:

  • Folyamatos árukészlet
  • 24 órás szállítás
  • Online, B2B webshopon történő gördülékeny rendelés
  • Teljeskörű marketing támogatás
  • Prémium minőségű termékek

IDE KATTINTVA
Tudsz jelentkezni viszonteladónak!

Előző poszt
Hogyan válassz festék spray-t?
Következő poszt
Ragasztó spray – PintyPlus állandó ragasztó