15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.shakingcolors.hu 300 1

Rólunk

A Shakingcolors blog célja, hogy megmutassa azokat a tippeket, technikákat, amelyekkel könnyedén és kreatívan átformálhatjuk a környezetünkben lévő megunt tárgyakat, bútorokat, dekorációkat. Lehet szó beltéri vagy kültéri projektről, blogunkról tájékozódhatsz arról, hogy milyen célra milyen terméket használj.

A minőségi munkákhoz természetesen minőségi termékekre is szükség van. Bejegyzéseinken keresztül bemutatjuk a PintyPlus festék sprayk használatának sokszinűségét és azt, hogy miért fontos valóban minőségi festék spraykkel dolgozni, legyen szó művészi vagy akár otthoni barkács munkáról.

Hagyd, hogy fantáziád szabadon szárnyaljon és hagyd, hogy magával ragadjon a PintyPlus festék sprayk adta határtalan lehetőség. Ha elbizonytalanodnál, hogyan válassz terméket, akkor bejegyzéseink között biztosan válaszra találhatsz.

Inspirálni és segítséget nyújtani

Célunk, hogy a Shakingcolors blogon keresztül mindenki megismerhesse a minőségi PintyPlus festék sprayk használatát és ötleteket kaphasson új dekorációk készítéséhez alacsony költségvetésből.

Képzeld el, fesd át és élvezd a végeredményt! Ha úgy érzed másokkal is megosztanád tapasztalatod, csatlakozz facebook csoportunkhoz!

Lehet élmény a festés

Ha a jó termékeket megfelelően használjuk, akkor a festés akár élmény is lehet, főleg, mikor egy vendégség alkalmával vendégeink megkérdezik hol vettünk egy dekorációt és a válasz egyszerűen ennyi:

“Nem vettem. Én készítettem.”

Ezt az élményt szeretnénk átadni blogunk követőinek és olvasóinak.