15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.shakingcolors.hu 300 1

Festék spray a kopás ellen

Biztosan minden háztartásban akar olyan tárgy vagy használati cikk ami az évek alatt megkopott, vagy csak egyszerűen használttá vált. A PintyPlus termékcsalád erre is megoldást nyújt. :)

PintyPlus festékek
PintyPlus festékek

Miért jó a PintyPlus festék spray?

 • Egységes felületet képez, nem lesz ecsetnyomos a festett tárgy
 • Gyorsan szárad, jól fed
 • Rendkívűl széles a szín választék
 • Megoldást nyújt ipari és otthoni felhasználásra egyaránt
 • Prémium minőségű termékek

Otthonra, beltérre, dekorációhoz?

A Pintyplus termékcsalád több megoldást is kínán otthoni felújításhoz, bútorfestéshez, dekoráció újra festéséhez. Legjobb választás lehet a vizes bázisú spray-k széles kínálata.

Pintyplus HOME
Pintyplus HOME

A vizes bázisú festékek nagy előnye, hogy szinte teljesen szagtalanok, így otthon beltéren is használhatóak. Mivel nem tartalmaznak oldószert így minden felület festhető vele, nem fog megmarni semmit. Nyugodtan használhatóak fára, fémre, műanyagra, polisztirolra, papírra, bútorra, üvegre is.

Pintyplus home vizes bázisú festék spray
Pintyplus home vizes bázisú festék spray

PintyPlus Home, egy alacsony nyomású, matt felületet képző festék spray. Színválasztéka úgy lett kifejlesztve, hogya kínálatban szereplő minden szín mindennel haromizáljon. Ideális lehet olyanok számára amik még csak most ismerkednek a színek társításával. A HOME festék spray közül minden szín jó választás lesz. Alacsony nyomásának köszönhetően otthon, asztalnál is könnyedén használható mellészóródás nélkül. Mivel gyorsan szárad így ideális kisebb dekorációk festésére de bútorfestékként is tökéletesen teszi a dolgát.

Pintyplus vizes bázisú arany spray
Pintyplus vizes bázisú arany spray

Arany, ezüst, bronz

Vizes bázisú Evolution-nak köszönhetően, már szagtalan festék spray-vel lehet arany, ezüst, bronz dekorációt festeni. Szépen fed, gyorsan szárad és minden felületre fújható.

Pintyplus Evolution water-based spray fő jellemzői:

 • Szinte teljesen szagtalan
 • Minden felületre használható, a polisztirolt se marja meg
 • Kül – és beltéren is egyaránt tartós felületet képez
 • Használható beltéren is
 • Környezetkímélőbb formula
alkohol spray
alkohol spray

Felület előkészítése:

Fontos, hogy festés előtt a felület legyen szakszerűen előkészítve! A por – és zsírtalanítás nagyon fontos, mert ha marad a felületen akkor az nagy mértékben gátolja a festék réteg tapadását és fedését is. Soha nem szabad elspórolni az előkészítést. Legegyszerűbb módja, hogy átfújjuk alkohol spray-vel, és papírt törlővel letöröljük festés előtt.

Előző poszt
Irodai bútor felújítás – Pár ezer forintból
Következő poszt
Pinty Plus TECH kontakt ragasztó spray – Az univerzális ragasztó minden feladatra