15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.shakingcolors.hu 300 1

Pinty Plus TECH kontakt ragasztó spray – Az univerzális ragasztó minden feladatra

A Pinty Plus TECH kontakt ragasztó spray egy rendkívül hatékony, könnyen használható és sokoldalú termék, amelyet számos ipari és háztartási, DIY feladatra lehet alkalmazni. Egy innovatív megoldás a ragasztásra. Ez a spray ragasztó kiváló minőségű, tartós és gyorsan szárad.. A Pinty Plus TECH kontakt ragasztó sprayt olyan anyagokhoz lehet használni, mint például a fa, a műanyag, a bőr, a texti, XPS.

PintyPlus ragasztó spray
PintyPlus ragasztó spray

Mi is az a kontakt ragasztó?

A kontakt ragasztó olyan oldszeres ragasztó, amelyet mindkét felületre fel kell vinni, majd hagyni kell megszáradni, mielőtt összeragasztjuk a felületeket. A kontakt ragasztók ideálisak olyan felületek összeragasztásához, amelyeket nehéz összetartani, vagy ahol a hagyományos ragasztó nem megfelelő.

A Pinty Plus TECH kontakt ragasztó spray használata rendkívül egyszerű. Az alábbiakban olvashatsz egy rövid útmutatót, hogyan használhatod ezt a ragasztó sprayt a legjobb eredmények elérése érdekében:

 1. Felkészülés: Először is, elő kell készítened az anyagot, amit ragasztani szeretnél. A felületnek tiszta, száraz és zsírmentesnek kell lennie.
 2. Rázd fel a flakont: Jól rázd fel a flakont, mielőtt használni kezded, hogy a ragasztó egyenletesen kerüljön szét a flakonban.
 3. Fújd be az anyagot: Tartsd a flakont a felülettől kb. 20-30 cm távolságra, majd fújd be az anyagot. Az anyag egyenletesen oszoljon szét a felületen.
 4. Várd meg, amíg kipárolog az oldószer: Várj néhány percet, amíg az anyag megszárad. Az anyag száradási ideje a hőmérséklet és a nedvességtartalom függvényében változhat (de kb 5-10 perc)
 5. Ragaszd össze az anyagokat: A felületek összeragasztása előtt először nyomd össze őket, majd tartsd őket egymáshoz szorosan, hogy a ragasztó megszilárduljon.

Kész vagy! Az anyagokat most már egy erős és tartós ragasztó köti össze.

Tipp: Az anyagok összeragasztása előtt teszteld a ragasztót egy kis felületen, hogy meggyőződj arról, hogy nincs-e összeférhetetlenség.

Milyen felhasználási területeken alkalmazható a PintyPlus TECH ragasztó spray?

 1. Bútorkárpitok ragasztása
 2. Műanyagok ragasztására
 3. Cipők, bőr termékek ragasztására
 4. Fa felületek ragasztására
 5. Fóliák ragasztására (pl. hőtükör fólia)
 6. Linóleum ragasztása
 7. XPS anyagok ragasztására
 8. Tapéta, plakátok ragasztására

Összefoglalva, a Pinty Plus TECH kontakt ragasztó spray könnyen használható és sokoldalú megoldást nyújt az univerzális ragasztásra. A ragasztó spray használata egyszerű, és kiváló minőségű, tartós eredményeket biztosít. Az anyagot sokféle feladathoz lehet használni, például a bútorkárpitok rögzítéséhez, az autó- és motoralkatrészek ragasztásához, a cipők és bőrtermékek ragasztásához, valamint a textil és szövet ragasztásához. Ha univerzális ragasztóra van szüksége, a Pinty Plus TECH kontakt ragasztó spray biztosan megfelelő termék.

Előző poszt
Festék spray a kopás ellen
Következő poszt
Hogyan válassz festék spray-t?