15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.shakingcolors.hu 300 1

Kézműves művész lakk spray-k – PintyPlus

A művészvilágban nagyon fontos a megfelelő lakk spray kiválasztása. Nem csak azért, hogy megvédje az alkotást, de egyes műveknél létfontosságú, hogy élénkebbé tegyék a lakkok a használt színeket.

A PintyPlus ART termékcsalád két innovatív lakkozási megoldást kínál. Vizes bázisú lakk és oldószeres lakk spray.

Mindegyik lakk más-más de egyedi megoldással rendelkezik, a művek állagmegóvása érdekében.

PintyPlus Art vizesbázisú lakk: Szintet szagtalan lakk spray. Ideális választás minden művésznek aki beltéren szeretne lakkspray-t használni. Gyorsan szárad és ellenálló felületet képez. Tartóssá teszi a munkád színeit és felületeis anlkül, hogy megváltoztatná az eredeti színeket! Ideális választás akril festékhez, akvarellhez, rajzhoz és papírmunkához. Vizes bázisának köszönhetően, használható olyan anyagokra is amelyeket az oldószeres lakk megmarna. Elérhető fényes, matt és selyemfényű változatban egyaránt.

PintyPlus Art oldószeres lakk: Hosszútávú, tartós védelmet igénylő alkotásokhoz ajánlott. Nagy ellenállást biztosít minden lakkozott felületnek. Ellenáll a párának, UV sugárzásnak és a kopásnak. Száradás után kemény, fényes felületet képez fokozva az alkotás színeit és ragyosát. Használható pld.: vászonra, papírra, fára, fémre, falra. Elérhető fényes, matt és selyemfényű változatban egyaránt.

A megfelelő lakk kiválasztása elengedhetetlen. Minden alkotás más-más lakkozást igényel, ezért figyelj arra, hogy melyiket használod.

Előző poszt
Kültéri műanyag bútor festése