15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.shakingcolors.hu 300 1

Karácsonyi mécsestartó

Észrevehettétek, hogy a karácsony közeledtével megszaporodtak az ünnepi hangulatú bejegyzések a Shakingcolors blogon. Most sincs ez másképpen, hiszen Dia a Masni Dekoráció bloggere egy gyors és egyszer? karácsonyi mécses átfestését mutatja be nektek:
Nekem sokszor egy-egy mécsestartó is elég ahhoz, hogy karácsonyi hangulatba kerüljek, nem kellenek a pompás girlandok, csilli-villi cuccok. És mivel nem vagyok egy nagy ragyogás párti, ezért a mécsestartó is sokszor visszafogott, és egyszer?.

dsc_1613

img_7500

Mivel az izzósorunk beadta a kulcsot, így idén – igen, igen, eszembe jutott hetekkel a faállítás el?tt! – elkanyarodtam a barkácsáruházba, és vettem új izzósort és persze, ha már arra jártam, akkor mécsestartó nélkül nem jöhettem haza. Szóval ez a két teljesen egyszer?, üveg mécsestartó is velem jött, hogy itthon Novasol Spray Chalk Paint kerüljön rájuk. A projekt bot egyszer?, a mécsestartókat ragacstalanítás után elmosogattam, hogy tényleg semmilyen szennyez?dés ne legyen rajtuk, majd két rétegben lefújtam. Picit csiszoltam rajtuk (360-as papírral), de tényleg csak mutatóba. Nekem tetszik, ha tovább kopik, így nem lakkoztam, viszont ha Te szeretnéd egy adott kopottsági szinten tartani, akkor lakkoz (vizes, matt lakkal :)).

dsc_1616

dsc_1607

Nyugalmas, meghitt készül?dést kívánunk Nektek!

Ha tetszett a bejegyzés oszd meg másokkal is és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le a legújabb DIY trendekr?l, workshopokról a festék sprayk világából.

Előző poszt
Karácsonyfa PintyPlus módra
Következő poszt
Karácsonyi csillag fagolyókból