15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.shakingcolors.hu 300 1

Karácsonyfa PintyPlus módra

arbol-de-navidad-con-spray-pintyplus-chalk

Kedves barátunk, Sra. Cricket, akivel nemrég Budapesten is találkozhattunk, most elhozott nekünk egy szuper trendi ötletet, ami jelzi, hogy egyre közelebb érünk a karácsonyhoz. Egy régi, padláson porosodó műfenyőnek adott új életet, és azt gondoljuk, hogy az előtte-utána képek önmagukért beszélnek. És most bemutatjuk lépésről lépésre, hogy Te is el tudd készíteni otthon és a Tiéd lehessen a legegyedibb karácsonyi dekoráció.

Amire szükséged lesz:

Lépésről lépésre:

Először portalanítsuk a felületet, majd egy vékony réteg alapozót fújunk a műfenyőre. Ha már le van festve valamivel, akkor nem szükséges alapozni, viszont esetünkben színezett műanyagról van szó, amelyen a vizes-bázisú kréta-festék nem tapad a legtökéletesebben, de hogy ezt kiküszöböljük, alapozzunk. Természetesen nem kell nagyon vastag rétegben, ez csak a tapadás miatt szükséges. Vannak oldószeres festék sprayk, mint például a PintyPlus Evolutiion vagy Basic, amelyek műanyagon is jól tapadnak, ilyenkor nem szükséges alapozni.

arbol-de-navidad-con-spray-imprimacion-pintyplus

Az alapozó száradása után (1óra) jöhet a PintyPlus Chalk finish paint spray türkiz színben. Finoman fújjuk be a fenyő minden részét, mintha csak eső permetezné a fát, ügyeljünk, hogy ne hagyjunk ki részeket.

 

arbol-de-navidad-con-spray-chalk-paint-pintyplus-turquesa

Hogy a karácsonyi hatást fokozzuk, pár helyre fújjunk fehér PintyPlus kréta-festék sprayt is. Ezután visszaszedhető ragasztót permetezzünk az ágakra, majd szórjuk bele a csillámokat. Azért ügyeljünk, hogy ezt ne vigyük túlzásba. Ettől igazán ünnepi hangulatot teremthetünk az újjászületett karácsonyfán. Végül fixáljuk az egészet vízbázisú lakkal.

arbol-de-navidad-adhesivo-pintyplus-en-spray-para-purpurina

És az elkészült karácsonyfa alá már pakolhatjuk is az ajándékokat! :)

decorar-arbol-de-navidad-con-spray-pintyplus-chalk-paint

Minket lenyűgözött a végeredmény. És neked hogy tetszett?

arbol-de-navidad-con-spray-chalk-paint-pintyplus-hojas

Itt pedig megtekintheted a leírtakat egy videó formájában is:

Mivel a PintyPlus Chalk finish paint spray 18 színben elérhető, bárki könnyedén megtalálhatja azt a színt, amely számára a legmegfelelőbb. Facebook oldalunkon rengeteg képet találsz, ahol a különböző színeket megtekintheted.

regalos-pintyplus-arbol-de-navidad

Iratkozz fel a shakingcolors hírlevélre, hogy mindig naprakész maradhass!
Előző poszt
Porcelán festése spray festékkel
Következő poszt
Karácsonyi mécsestartó