15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.shakingcolors.hu 300 1

Karácsonyi csillag fagolyókból

Természetesen legújabb bejegyzésünk sem szólhat másról, mint a karácsonyi dekorációkról. Ezt a dekorációt a Saját Otthon Projekt készítette el és mi egyből beleszerettünk.

Az ötlet nagyon egyszerű. Fűzzünk fel néhány fagolyót egy drótra, majd fessük le. Persze azért ennél részletesebben bemutatjuk, hogyan készítheted el:

fagolyobol_csillag

adventi_koszoru_helyett8

Amire szükséged lesz:

fagolyobol_csillag2

Elkészítése:

1, Vágjunk le a drótból egy nagyobb részt, majd csináljunk a végére egy hurkot:

fagolyobol_csillag3

2, A csillaghoz 35 kisebb golyót kell felfűzni, ha csak karikát szeretnénk, akkor 10 nagyobbat. Majd a hurkon keresztül húzzuk át a drótot és erősítsük egymáshoz. Így már megmarad a kívánt alak:

fagolyobol_csillag4

3, A csillag alakhoz kell az igazi türelem, mert addig kell igazgatni, amíg hasonló alakot kapunk. A 35 golyót használunk, akkor minden 4. golyónál kell hajlítani a drótot:

fagolyobol_csillag5

4, Ezután már csak festés van hátra, amihez én nem meglepő módon Pinty Plus bronz festéksprayt használtam, mert az idén nálunk minden bronz árnyalatban pompázik. Szerencsére nagyon jól fed, éppen ezért nem féltem az összeállítás után lefújni. Egy rétegben is csodásan befedte, de a plusz csillogás végett megkapta a második réteget is:

fagolyobol_csillag6

5, A többi dísszel kiegészülve pedig igazán jól mutat a csillagocskám, amely azért nem is olyan pici:

fagolyobol_csillag1

Ha tetszett a bejegyzésünk, oszd meg másokkal is és iratkozz fel a Shakingcolors hírlevlére.

Előző poszt
Karácsonyi mécsestartó
Következő poszt
Fekete táblafesték újratöltve