15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.shakingcolors.hu 300 1

“Be a PintyPluser” spray pisztoly

Végre megérkezett a PintyPlus spray pisztoly, amelyet már annyira vártunk.  Számos terméket kipróbáltunk, mert, mint mindig most is a legjobb és legtartósabb megoldást kerestük. És végül megtaláltuk. Egyik oldalán a “Be a Pintypluser” szloggen fémjelzett, másik oldalán pedig a nemzetközi shakingcolors.com blogoldalunk feliratával.

pistolas-shaking-pintyplusers

Ezzel a pisztollyal nem fáradtság többé a festés. A különbség azonnal észrevehet? ha gyakran és sokat használsz sprayt vagy csak nagy felületet kell festened. Az eszköz használatával elkerülheted a festék nyomokat és az ujjad sem fog elfáradni.

Ergonomikus kialakítás.

pistola-spray-ergonomico-pintyplus-1024x678

Könny? használat.

spray-gun-chalk-spray-pintyplus

Univerzálisan használható bármely aeroszolhoz. Ez az eszköz kompatibilis minden flakonnal, a szórófej fajtájától függetlenül. Szinte a  piacon megtalálható összes festék sprayhez használható.

Nagyon ellenálló

pistola-spray-pintyplus

Extra tartós és gyakorlatilag elpusztíthatatlan.

A próba

A Novasol Spraynél kísérleteztünk és kipróbáltuk az összes spray pisztolyt, amit csak felleltünk a piacon és ez alól ez az eszköz sem volt kivétel. Kifulladásig használtuk a laboratóriumunkban. Hogy lemérjük a tartósságát 6 hónapon keresztül folyamatosan teszteltük az összes termékünkkel. Ezalatt az id? alatt több, mint 1.000 flakon sprayt használtunk és fújtunk el, de a pisztoly nem tört s?t nem is deformálódott el. Pontosan ugyanolyan most is, mint az els? napon volt. Végül meguntuk és belefáradtunk, hogy megpróbáljuk tönkretenni, így úgy érezzük megtaláltuk, amit kerestünk.

Nem tudjuk garantálni, hogy elpusztíthatatlan, de úgy t?nik nagyon közel áll hozzá.

pistola-universal-para-spray-pintypluser
Végül egy videóban összefoglalva megmutatjuk az új ” Be a PintyPluser” spray pisztolyt:

Előző poszt
Repesztett hatás PintyPlus Chalk paint sprayvel
Következő poszt
Újragondolt adventi “vintage” koszorú