Lámpa festés sprayvel

Túl egyhangú a mennyezeted a szobában és szeretnél egy kis színt vinni a lakásodba? Most megmutatjuk lépésről lépésre, hogy hogyan festhessz át mennyezeti lámpát festék sprayk segítségével. Csodálkozni fogsz, mennyire egyszeű.

Ha szereted a Marvel karaktereket, akkor ezt a lámpát egyenesen imádni fogod.

If you’re a fan of Marvel characters, this lamp you’ll love. For us it is another example of how you can customize and create our uniquely decorated with spray paint , particularly with Pintyplus Evolution . Do not miss the step to transform a simple ceiling on the shield of Captain America.

a lamp with spray paint to recreate the shield of Captain America

Amire szükséged lesz:

  • PintyPlus Evolution akril festék spray RAL 3020 színben
  • Pinty Plus Evolution akril festék spray RAL 5015 színben
  • Maszkoló szalag

A PintyPlus Evolution akril festék spray színskálája rendkívül széles és szinte bármilyen felületeten használható. Sőt mi több a száradási ideje is nagyon gyors, csupán 15 perc.

Az üvegre használhatod akár alapozó nélkül is ezt a festéket, dekorációs célokra.

Ráadásul magas minőségének köszönhetően ellenáll a villanykörte hőjének is.

Amerika kapitány pajzsa

Mivel ez a lámpa egy igazi Marvel rajongó szobájába fog kerülni, ezért úgy döntöttünk, hogy Amerika Kapitány pajzsát fogjuk elkészíteni festék sprayk segítségével. Sajnos ehhez foghatót nem találtunk a boltokban, illetve amit találtunk, az nagyon drága volt, ezért jobbnak láttuk, ha megunk készítjük el.

Végül csak egy ilyen egyszerű kör alakú mennyezeti lámpát vásároltunk.

Ceiling paint spray

A PintyPlus Evolution akril festék spray családból kiválasztottunk két színt, amely a legjobban hasonlít hősünk pajzsára.

Először megtisztítottuk a felületet, majd maszkoló szalag segítségével kitakartuk azokat a részeket, amelyeket nem akartunk összefesteni. Először a piros csíkokkal kezdtünk, majd végül jöhetett a kék csillag.

15 perc várakozás után pedig már fel is szerelhettük a helyére a lámpát.

paint-plafon-with-paint-on-spray-pintyplus
Fontos, hogy a szalagot még a festék teljes száradása előtt távolítsuk el a felületről, máskülönben feltépheti a festéket olyan helyeken is, ahol nem szeretnénk.

tunear a lamp with spray paint to recreate the shield of Captain America

Ugye milyen jól mutat?

diy-captain-america-with-paint-spray-pintyplus

1 órán belül kész is a végeredmény

A Pinty Plus Evolution akril festék spray kevesebb, mint 15 perc alatt szárad, ráadásul kisebb 200ml-es kiszerelésben is elérhető, így nincs szükség 400ml-es festék megvásárlására. A projekt mégis egy órát vett igénybe, de ez csak annak köszönhető, hogy a maszkolás több időt vett igénybe.

Rövid idő alatt elkészült, kevesebbe került, mint egy új lámpa, ráadásul tényleg egyedivé varázsolhatjuk tőle a gyerekszobát.

Mit gondolsz erről a lámpa festési ötletről? Ha tetszett készítsd el Te is otthon és küldd el nekünk facebookon!

További ötletekért kövesd facebook oldalunkat, youtube csatornánkat és instagram profilunkat.

Szólj hozzá

Translate »