15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.shakingcolors.hu 300 1
kerti műanyag szék festés

Kerti műanyag szék festés

Megállíthatatlanul jön a tavasz, ezért most megmutatunk nektek egy fantasztikus projektet, amelyben egy megkopott műanyag kerti széket teljesen újjá varázsolunk. Talán nem is hittétek volna, de ezeket a kopott székeket nem kell a lomtalanításkor leselejtezni. A kerti műanyag szék festés csupán 3 lépésben, 3 hozzávaló segítségével gyorsan kivitelezhető.

Amire szükséged lesz a kerti műanyag szék festés során:

pintar-tumbona-de-plastico-2

Először egy finom csiszolóval óvatosan csiszoljuk meg a festeni kívánt felületet.Erre azért van szükség, mert így a festék jobban fog tapadni. Ezután egy száraz ronggyal portalanítsuk le.

Ezután jöhet a festés. Használjunk PintyPlus Tech műanyag alapozót, így a festék tökéletesen fog tapadni és a felülete is sokkal szebb lesz, mint alapozó nélkül.

pintar-tumbona-de-plastico-5

Ez az alapozó rendkívül gyorsan szárad, ezért 10-15 perc után már jöhet is a festés. Használhatunk PintyPlus Evolution akril sprayt, amely ultra gyorsan szárad, vagy maradhatunk a hagyományos PintyPlus Basic szintetikus festéknél is. Az akril spray száradási ideje gyorsabb, így annak használata könnyebb. A széles színválasztékának köszönhetően akár különböző színeket is kombinálhatunk.

pintar-tumbona-de-plastico-3

A megfelelő száradási idő elteltével pedig birtokba is vehetjük a felújított kerti széket.
A festés során a régi megkopott kerti székeket újítottuk fel és a 2db székhez 1 flakon alapozót és 3 flakon akril sprayt használtunk összesen 5.000 Ft értékben.

pintar-tumbona-de-plastico-7

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg másokkal is és kövess minket a facebookon.

Legó tároló
Előző poszt
A legó darabok tárolása, avagy hogyan fess akril sprayvel fadobozt
csináld magad tároló
Következő poszt
Csináld magad – tároló