15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.shakingcolors.hu 300 1
csináld magad tároló

Csináld magad – tároló

Cajonera-DIY-Ikea-11Most bemutatjuk, hogyan dekorálhatsz egyszer?en egy fa tárolót, amelybe könnyedén rendszerezheted apróbb emlékeidet. Mi ehhez az IKEA-ból vásároltunk Moppe fa tárolódobozt, de persze egyéb más stílusú tárolókat is díszíthetünk.

Amire szükségünk lesz:

Els? lépés:Az általunk választott doboz nyers fa, így nincs szükség csiszolásra. Azonban, ha olyan tárgyat választunk, amely lakkozva van, vagy valamilyen egyéb anyaggal kezelve, úgy ajánlatos megcsiszolni finoman a felületét. Ezután maszkolószalaggal takarjuk le azokat a részeket, amelyeket nem szeretnénk, hogy festékes legyen,Cajonera-DIY-Ikea-3Másodiklépés: Fessük le a felületet PintyPlus Evolution zöld sprayvel.Mi most a RAL 6029 zöld színnel dolgoztunk. Mint mindig, használjunk 2-3 vékony réteget.

Cajonera-DIY-Ikea-4

Harmadik lépés: Várjuk meg, hogy megszáradjon a festett felület, ez köszönhet?en a PitnyPlus Evolution akril festék gyors száradásának, nem vesz sok id?t igénybe. Ezután a fiókok ajtaját maszkoljuk ki a képen látható módon.

Cajonera-DIY-Ikea-7

Negyedik lépés: Fessük le a fiók ajtókat PintyPlus Evolution akril ral 9005 Matt sprayvel.

Cajonera-DIY-Ikea-8Száradás után használatba is vehetjük a tárolót és a matt feketére lefújt részekre akár krétával is írhatunk.

Cajonera-DIY-Ikea-5

És végezetül egy rövid videóban is bemutatjuk a készítés folyamatát:

Blogger :Olga de www.dracdecor.com
Video: Massimiliano Mariotti – www.hobosfactory.com
Música sTyLs
Hang  – www.carlesdelgado.com

kerti műanyag szék festés
Előző poszt
Kerti műanyag szék festés
tálca festés
Következő poszt
Tálca festés akril sprayvel