Nyári táskák Dolce & Gabbana stílusában

A nyár remek alkalom arra, hogy használjuk a színeket és egyedi kiegészítőket készítsünk. Ha még nem láttátok, a nagy divatmárka a Dolce  & Gabbana az idei évben előszeretettel használja a színeket és a gyümölcs motívumokat. Persze azért mi sem szívesen adunk ki ennyi pénzt 1-1 kiegészítőért, de az inspiráció is fontos. Ezért most megmutatjuk nektek a Mami Crafter blog segítségével, hogy hogyan készíthetitek el az otthoni saját változatotokat természetesen PintyPlus AQUA festék sprayk segítségével.. Persze ezek a táskák nem csak nyáron használhatóak.

A PintyPlus Aqua festék spraykkel könnyedén beltéren is megvalósíthatjátok ezeket a projekteket, hiszen ez a festék spray alacsony nyomású és teljesen szagtalan, ezért akár a lakásban is tudunk velük dolgozni.

Hozzávalók:

 

 

Kezdjük az első nyári táskával

Elsőként egy bevásárló táskával fogunk kezdeni. Ez a vászon táska nagyon praktikus és egyben környezetkímélő is, hiszen a bevásárlásokkor nem kell műanyag zacskókat vásároljunk. Ehhez a projekthez a PintyPlus Aqua festék spray YELLOW CHICK, GREEN KIWI és AURORA RED színeit használjuk.

 

 

 

 

Maszkoljunk egy negyed kört a zacskó jobb alsó sarkára:

Először a piros színnel kezdjünk. Fújjuk fel a felületre egyenletesen. Ez a festék spray nagyon könnyen használható, hiszen az alacsony nyomás miatt nem fog mindenfele fújni.

 

 

A piros szín után maszkoljunk ki egy vékonyabb csíkot, a negyed kör mentén:

Hasonló festési technikával fújjuk le ezt a csíkot is sárgára:

Ismételjük meg, de most egy kicsit vastagabb csíkot készítsünk, majd fújjuk le a PintyPlus AQUA festék spray zöld színével:

 

 

Rajzoljunk rá fekete filccel magokat, majd néhány perc után már használatba is vehetjük az új, menő vászon táskánkat.

 

 

A második projektünk egy másik típusú bevásárló szatyor lesz. Ennek a belsejében egy kemény tartó is van, amelyet festeni fogunk:

 

 

A kemény tárolót fessük le a PintyPlus AQUA festék spray BLACK KING színével, a fent már említett technikával:

 

 

 

Néhány perc után megszárad, majd helyezzük be egy, a képen is látható hálós táskába:

 

 

A harmadik projekt egy fonott kosár lesz. A fonott kosarak festésének a kérdése rengeteg alkalommal felmerült már. A legkönnyebb és egyben legszebb megoldás a festék spray használata. Ebben az esetben a PintyPlus AQUA festék spray GREEN KIWI és ORANGE APRICOT színeket használtuk:

 

 

Maszkoljuk ki a kosarat a festeni nem kívánt részeken:

 

Fessünk egy GREEN KIWI alapszínt.

 

Száradás után maszkolószalaggal húzzunk egy csillagot és egy csíkot a széleken, a képen látható módon, majd fújjuk rá a sárga színt:

 

 

És kész is az egyedi fonott kosár táskánk:

 

 

Kétség nélkül ezekkel a táskákkal olyan egyedi kiegészítőket készíthetsz magadnak, amelyek nem fognak szembe jönni az utcán. Ha Te is elkészítetted küldd el nekünk a képet, hogy megoszthassuk másokkal is!

Pintypluser: Mami Crafter

Kövess minket a faceboookon és az instagramon is, hogy mindig értesülj a legfrissebb projektekről.

Szólj hozzá

Translate »