15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.shakingcolors.hu 300 1

Húsvéti tojás fröcsköléssel

Hamarosan itt a húsvét, ezért úgy gondoltuk, hogy feldobjuk az unalmas hétköznapokat egy kis ünnepi dekorációval.

Nem szerettünk volna órákat tölteni az elkészítéssel, ezért festékspray-t, mini cserepet és hungarocell tojást választottunk alapanyagnak.

Amire szükséged lesz:

Ha nem szeretnél sokat keresgélni, akkor a fent említett kellékeket a Kreatív Hobby üzletláncban egy helyen, egyszerre beszerezheted.

1. Lépés: A festékspray-t alaposan fel kell rázni használat előtt, majd a cserepeket fordítsd a szájukra és fújd be őket kb. 20 cm távolságból.

2. Lépés: A hungarocell tojásokat rögzítsd, hogy ne mozduljon el. Én egy kartondoboz tetejére tűztem gombostűvel, így szépen megállt és a festékspray szórásától nem mozdult el.

3. Lépés: Fújd át a hungarocell tojásokat tetszőleges színre, a Pinty Plus Aqua festékspray-vel. Majd ha megszáradt, a tojás tetejét “fröcsköld be”. Ha szeretnéd a tojás tetejét ilyen módon effektezni, akkor a festékspray-t tarts a tojás felé vízszintesen és nagyon óvatosan nyomd le a szórófejet. Elsőre ne a tojás felett próbáld. ? Ha csak 1-2 millimétert nyomod be a szórófejet, akkor fröcskölve fogja teríteni a festéket.

4. Lépés: Száradás után illeszd össze a két elemet és kész is a húsvéti dekoráció!

Előző poszt
Bútorfestés 3 lépésben
Következő poszt
Futóbicikli felújítása