15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.shakingcolors.hu 300 1

Az inox falióra

A Bricoydeco blog  ma egy kis iroda átalakítást végzett. Egy olcsó fali óra dekorációt készítettek a PintyPlus Tech háztartási javító spray segítségével. . Most pedig mi elmagyarázzuk lépésről lépésre, így ha neked is tetszik könnyen feldobhatod irodádat:

clock-spray-stainless-pared2
Az Inox spray remeken használható, hogy második esélyt adjunk egy régi háztartási gépnek, de használhatjuk szinte bármilyen felületen. Elegáns, rozsdamenetes megjelenést biztosít, sőt a rozsdásodástól is véd. Jó tapadásának köszönhetően akár műanyag felületen is használhatjuk, mint például ezek órák.

turn-un-clock-de-wall-in-stainless-with-paint-spray
Egy olyan ötletet kerestek, amellyel több város idejét is tudják mutatni az irodában, ugyanakkor a lehető legolcsóbb megoldásra törekedtek.

Így megvették a legolcsóbb műanyag fali órát (kb 700Ft/db) valamint a PintyPlus Tech inox háztartási sprayt (kb 1800Ft).

Először egy maszkolószalag segítségével kimaszkolták az óra felületét, letakarva azokat a részeket, amelyeket nem szerettek volna lefesteni.

clock-spray-stainless-paso1a
Ezután egy kartonnal letakarták az egész óralapot.

clock-spray-stainless-paso1b
A spray felrázása után jöhet is a festés. Ez a spray nagyon jól fed így 1-2 vékony réteg is elegendő volt.

painted-clock-with-paint-on-spray-inox
A megfelelő felület eléréséhez kb 30 cm-ről szórjuk a festéket a felületre. Ezután, amikor még a festék nem száradt meg teljesen, távolítsuk el a maszkoló szalagot. Ha megszárad a festék kikeményedik és a ragasztószalagot felszedve megtöredezhet.

 

clock-spray-stainless-paso3
Nagyjából 30 perc után már teljesen száraz is a felület és a műanyag falióránk úgy néz ki, mint egy drága rozsdamentes változata. Ugye milyen egyszerű?

clock-with-paint-on-spray-stainless-pintyplus
Itt egy rövid videó is az átalakításról:

Az inox háztartási sprayvel festés könnyű és gyors és vajon valaki megmondaná erről az óráról, hogy műanyag?

turn-un-clock-de-wall-in-stainless-with-paint-spray-1

Mit gondoltok erről a dekoratív irodai tunningról? Már csak az a kérdés, hogy melyik óra szerint kell pontosan beérnünk az irodába, hogy a főnök ne legyen ideges. :)

watch-wall-with-stainless-pintyplus

Follow us on our networks and subscribe to our newsletter. At the bottom you will find the form, we only need your email address. We ‘ll keep you abreast of the most interesting for your DIY with Pintyplus.

Mi az a PintyPlus Tech inox háztartási spray?

Ez egy 2 az 1ben alapozó és festék. Megvéd a rozsdásodástól. Rozsdamentes fém pigmenteket tartalmaz, nagyon gyorsan szárad és remekül ellenáll az igénybevételnek. Használható rengeteg felületen, amelynek rozsdamentes külsőt szeretnénk kölcsönözni. De azért figyelmeztetünk, csodák nincsenek, ez egy festék, nem folyékony fém. Ha a hűtőn apró rozsdafoltok jelentek meg, vagy elsárgult a sütő esetleg a mosógép, nyugodtan próbáld ki. A védelmen felül szép modern külsőt is varázsol a régi háztartási gépeinknek.

Előző poszt
Spray festés vagy ecsetes festés?
Következő poszt
Légkondi festés