15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.shakingcolors.hu 300 1

Színes, vizes, nyári emlék

Az első PintyPlus AQUA projektet Dia a Masni Dekoráció DIY bloggere készítette el nekünk és már alig várjuk, hogy Mi is kipróbálhassuk otthon, akár beltérben is. ;)
Tombol a nyár, ahogy kell. Közben persze dolgozunk is gőzerővel sok-sok projekten, amíg még tart a táborozási időszak, aztán mi is pihenünk majd, de előtte még hozunk Nektek pár mutatós ötletet. Az első egy villámgyorsan elkészíthető és alapvetően filléres ötlet, hiszen kavics (mint minden jó gyerekes háztartásban) akad. Már csak egy tálcánkat kell kivonnunk a dísz kedvéért a forgalomból és két tömbgyertyát a közepére állítanunk. Na, indulhat a vízparti dekoráció készítés?

Mi mindenre lesz szükséged ehhez a villámgyors nyári dekorációhoz? Mondjuk is: kavicsra (tisztítsd meg őket, legyen pormentesek és szárazak), egy tálcára, 2 gyertyára és festékre. Mi most a Novasol Spray újdonságát, az Aqua-t, vizes bázisú, beltéren is használható csodás színű festékspray-it használtuk.

A projektet én most tesztként az étkezőasztalunkon vittem végig. Mivel mind az asztal, mind a székeink fehérek, így nagyon látványos lett volna, ha a festék szóródna, de bátran belevágtam a dologba, hiszen azt ígérték, hogy nem fog. És valóban, nem szóródott annyira, mint a klasszikus spray-k, hanem szépen a lefújni kívánt termék körül maradt (infó a technokratáknak: a festékflakonokból alacsony nyomáson jön ki a gáz, ezért nem száll annyira). A tiszta kavicsokat szín szerint csoportokba rendeztem, és fújtam. Egy rétegben. Elég volt, csodásan fedtek a színek :).

Először az egyik oldalát, majd a másikat is :). Mert bármennyire szuper a termék, alulról még ez sem tudja egy körben megfesteni a kavicsokat :).

Mikor teljesen megszáradtak a kavicsok, akkor fogtam a tálcát, betettem gyertyatálon a tömbgyertyákat és köréjük rendeztem a színes kavicsokat.

 

Kimaradt egy nagy, csodásan türkiz kavics, erre feliratot írtam, krétafilccel. Sokat nem gondolkoztam a témán :).

 

És készen is voltam. Nekem most ezek a kék színek remekül passzolnak a vízparti nyári hangulathoz, de csodás rózsaszíneket és zöldeket találtok az új Aqua színpalettában, ha nem vízparti, hanem mondjuk nyári, virágos rét hangulatot szeretnétek inkább. Jó festést Nektek!

 

Ha tetszett a bejegyzésünk, oszd meg mással is és kövess minket a közösségi oldalakon és iratkozz fel a Shakingcolors hírlevélre!

Előző poszt
PintyPlus AQUA a vizes bázisú festék spray, amit Neked alkottunk meg
Következő poszt
Székek festése festék sprayvel