15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.shakingcolors.hu 300 1

Retró lámpa felújítása

Retró lámpa felújítása PintyPlus festékekkel. Gyors, egyszerű és látványos változást érhetsz el ha követed az alábbi lépéseket.

Amikre szükséged lesz:

Első Lépés:
A rongy és a tisztítószer segítségével por és zsírtalanítsd a lámpa felületét.

Felület tisztítása

Második lépés:
Szereld szét a lámpát mindenhol ahol az alkatrészek engedik! Ez nem kötelező de ajánlott lépés, mert így fogod tudni a legszebb végeredményt elérni.

Szétszedés
Foglalat kiszedése

Harmadik lépés:
Miután teljesen megszáradt a retró lámpa felülete, fesd át a PintyPlus Chalk alapozó sprayvel.

Negyedik lépés:
Rázd legalább 1 percen át a fedőszínt. Majd fújd le vele a lámpa festeni kívánt részeit. Ha van olyan alkatrész amit szeretnél eredetinek megtartani akkor azt célszerű maszkoló szalaggal kitakarni, hogy ne érje festék.

Festés

Ötödik lépés:
A filcből vágj egy akkora darabot amekkorát pont a lámpa talpára tudsz ragasztani. Ez meggátolja a lámpát a csúszkálástól és megvédi az asztal felületét az esetleges karcolódástól.

Használd hozzá a PintyPlus TECH ragasztó spray-t! Fújd be vele a filc és a lámpa felületét és várj kb. 5 percet, hogy elpárologjon az oldószer és elkezdjen ragadni a felület. Ha ez megtörtént illeszd össze a 2 részt!

Hatodik lépés:
Teljes száradás után rakd össze a lámpát és már kész is vagy! :)

Elkészült a lámpa felújítása


Pintyplus chalk paint kréta festék spray

Tökéletes bármely felületdekorálására, akár expandált polisztirolra is. 15 percen belül szappanos vízzel lemosható. Maximális fedés és gyors száradás. Vizesbázisú formulájának köszönhetően környezetbarátabb, mint az oldószeres festékek.

Alkalmazás:

Számos felület dekorálására használható. Alkalmas fa-, bútorlap-, vászon, vas-, műanyag-, tábla felületek és akár üveg festésére is. Nem tartalmaz agresszív oldószereket, ezért nem marja meg a polisztirol felületeket sem.

Ahhoz, hogy sima felületet érjünk el, több vékony réteg használatát javasoljuk, száradás után csiszoljuk meg finoman, hogy a kívánt felületet érjük el.

Előző poszt
Panel ajtó felújítása
Következő poszt
11 legjobb festék spray webshop