15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.shakingcolors.hu 300 1
krétafesték új flakon

Krétafesték spray új köntösben!

Az egyik kedvenc termékünk a PintyPlus Chalk krétafesték spray, és mára megérkezett a vára várt kréta festék spray új köntösben!

krétafesték új flakon

A változtatásokkal három célunk volt: azonnal látható és tapintható színminta, környezettudatosság és piktogramok segítségével láthatóvá tenni, hogy vízbázisú és szinte szagtalan a Chalk Finish Spray!

A régi, első generációs kupak súlya 12 gramm volt, az új kupakot sikerült 4 grammosra kialakítani. Felkerült a kis színminta gallér is, de így is flakononként 5.8 gramm műanyaggal kevesebbet használunk a gyártás során. Ez azt jelenti, hogy 2.000.000 flakon esetén 12 tonnával kevesebb műanyag hulladék keletkezik… Ez csak a Chalk festék spray esetében értendő. Rövidtávú célunk, hogy minden termékünkön lecseréljük a kupakot és felkerüljön a flakonokra a galléros színminta.

A flakonra helyezett “gallér” segítségével már a termék kézbevétele során látható a kifújt, tényleges szín és tapintható a festék megszáradt felülete! Ezek a színminták természetesen kézzel készülnek, egyszóval ez a végleges szín! Lakk vagy wax használatától picit élénkebb hatása lehet.

Látható és tapintható színminta

Piktogrammok (water based, no smell) elhelyezése segítségével mindenkinek aki kézben tartja a terméket egyértelművé válik, hogy a krétafesték spray vízbázisú és szagtalan. Minimális szaga ugyan van a hajtógáznak, de így is előszeretettel használják beltéren, lakásban is.

Felkerültek a piktogrammok

Pintyplus chalk paint kréta festék spray tökéletes bármely felületdekorálására, akár expandált polisztirolra is. 15 percen belül szappanos vízzel lemosható. Maximális fedés és gyors száradás jellemzi ezt a terméket. Vízbázisú formulájának köszönhetően környezetbarátabb, mint az oldószeres festék sprayk.

Számos felület dekorálására használható. Alkalmas fa-, bútorlap-, vászon, vas-, műanyag-, tábla felületek és akár üveg festésére is. Nem tartalmaz agresszív oldószereket, ezért nem marja meg a polisztirol felületeket sem.

Ahhoz, hogy sima felületet érjünk el, több vékony réteg használatát javasoljuk, száradás után csiszoljuk meg finoman, hogy a kívánt felületet érjük el.

Hogyan használjuk?
A festendő felület legyen száraz, tiszta, por- és zsírmentes. Fújjuk 25-30cm-ről a festendő felületre vízszintesen majd függőlegesen. Ajánlott két vékony réteg alkalmazása, egy vastag helyett, így sokkal egységesebb és simább felületet érhetünk el és elkerülhetjük a festék megfolyását. A festés befejezésével a flakont fordítsuk fejjel lefelé és fújjunk addig, amíg csak gáz jön a flakonból, így kitisztíthatjuk a szórófejet és később is tudjuk használni a sprayt.

A tartósság érdekében használjunk PintyPlus Chalk finish WAX sprayt vagy PintyPlus Chalk finish matt vizes bázisú lakk sprayt.

Ha kedveled a PintyPlus termékeket akkor kövess minket!
INSTAGRAM FACEBOOK

Diy Lámpa
Előző poszt
DIY Lámpa fa dobozból
Következő poszt
Alkoholos üvegből menő lakás dekoráció