15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.shakingcolors.hu 300 1

#Pintyplushelps

pintyplushelps

2018-ban folytatjuk azt az utat, amin elindultunk és megmutatjuk azt, hogy a PintyPlus nem csak egy festék spray a sok közül.

A PintyPlus festék sprayvel új életet adhatunk egy megkopott, megunt tárgynak, feldobhatjuk a lakás dekorációnkat, ipari feladatokat is elláthatunk és a #pintyplushelps projekt segítségével jót is tehetünk.

Mi ez a #pintyplushelps?

A #pintyplushelps egy nemzetközi szintű, de lokálisan koordinált közösségi akció, amely keretein belül egy kis közösség életét szeretnénk szebbé és jobbá tenni  olyan DIY, kézműves és kreatív bloggerek bevonásával, akik hozzánk hasonló értékeket képviselnek. Az Ő kreativitásukkal, lelkesedésükkel és tudásukkal szeretnénk egy olyan projektet megvalósítani, amelyben valódi segítséget tudunk nyújtani egy-egy  területen.

Az akcióban az alábbi közösségi területeket szeretnénk támogatni:

  • Oktatás
  • Fenntarthatóság és újrahasznosítás
  • Társadalmi befogadás
  • Közösségi terek rehabilitációja

Kik lehetnek részesei ennek a projektnek?

Egy kreatív bloggereket gyűjtő közösség, a Decorhands bloggerei között hirdettük meg elsőként ezt az akciót. A #pintyplushelps pályázatára azok a bloggerek pályázhatnak, akik szeretnék jobbá, szebbé tenni környezetüket, vagy elkötelezettek egy olyan ügy mellett, amiben segíthetünk. Lehet szó oktatási intézményekről, hátrányos helyzetűek támogatásáról, közösségi terek dekorálásáról. Ami fontos, hogy a megvalósításához PintyPlus festék sprayket használhassunk. A nevezés módjának pontos leírását a Decorhands oldalán találhatjátok.

Szeretnénk, ha egy olyan színes világban élhetnénk, ahol az elfogadás, egymás támogatása valódi értékek maradnának és ezt a fiatalabb generációnak is megmutathatnánk. Példát mutatva mindenkinek és bebizonyítva azt, hogy azok, akik képesek segíteni, összefogva egy kis közösség életét, ha csak picivel is, de szebbé tehetik.

A projekt során kövess minket az instagramon vagy facebookon. A #pintyplushelps hastaget figyelve nem maradsz le semmi fontos információról. És ha a megvalósításban is részt veszel, használd Te is!

#pintyplushelps projektek:

Biciklit mindenkinek az első 2018-as #pintyplushelps projekt volt Spanyolországban. Az akció keretein belül az APADIS (egy fogyatékkal élők intézete) speciális kerékpár parkját újították fel a bloggerek, önkéntesek és az intézmény tanulóinak családtagjai. A projekt segítségével ezeket a speciális bicikliket újra használatba vehették és ezek a speciális gyerekek ismét élvezhették a kerékpározás örömét, úgy, mint egészséges társaik.

pintyplushelps proyecto Bicis para Todos

Előző poszt
Futóbicikli felújítása
Következő poszt
Régi, műanyag cserép újrafestése