15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.shakingcolors.hu 300 1

Mire jó a jelölő spray és hogyan használjuk?

A jelölő spray a festék spray-k egy speciális fajtája, amely széles körben használható. Ahogyan a nevéből is kiderül, ez a termék különböző felületeken történő ideiglenes jelölésre használható. Speciális kupakjának köszönhetően az ipari munkák során is kiválóan használható, hiszen a kupak visszazárható, így nem kell attól tartanunk, hogy bármit összefestékezünk, ha éppen nem használjuk.

Miben különbözik a jelölő spray a többi festék spray-től?

A jelölő- , vagy angolul marker spray, élénk színű, amely lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen felületen jól látható legyen és a speciális kialakításának köszönhetően bármilyen irányban lehet használni. Egy normál festék spray esetében, ha például fejjel lefelé kezdjük egy fújni, néhány másodperc után csak a gáz jön belőle festék helyett. A jelölő esetében viszont 360 fokban tudunk vele dolgozni, ami annyit tesz: felfelé, lefelé és oldalra is felfújhatjuk a kívánt jelölést.

jelölő spray

Milyen felületeken és milyen célokra használhatjujk?

A PintyPlus TECH fluoreszkáló jelölőt használhatjuk szinte bármilyen felületen: fa, fém, kő, beton, aszfalton, homokon stb.. Elsősorban az építőiparban szokták használni ezt a terméket, de bármilyen egyéb jelöléshez (erdészetek, bányászati munkálatok) is kiválóan alkalmazható.

Mennyi ideig marad látható? Akár egy rendezvényre is használható?

A normál PintyPlus TECH jelölő spray egy idő után lekopik, viszont ez nagyban függ a felülettől és a használattól. Például egy aszfalt jelölés esetében, amin nagy a forgalom, ott jó eséllyel néhány hét alatt le fog kopni, viszont például egy fa jelölés esetén, akár egy évig is fennmaradhat a felületen.

Ha viszont a célunk az, hogy rövid távon legyen csak látható a jelölés, akkor a megoldás a PintyPlus TECH ideiglenes rendezvény jelölő spray. Ez nagyon hasonlít a normál jelölőhöz, viszont sokkal hamarabb eltűnik, lekopik a felületről. Egy kültéri, normál használatban lévő beton felület esetén ez körülbelül 10-15 nap.

Ha érdekel a termék használat közben, akkor érdemes végignézned az alábbi videót, amely bemutatja a terméket és pontos használatát:

Előző poszt
Hogyan válassz alapozót?
Következő poszt
Féknyereg festék