15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.shakingcolors.hu 300 1

Féknyereg festék

2021 év elején a PintyPlus Auto féknyereg festék a PintyPlus márka legújabb terméke. Ez a speciális festék érdekes lehet tuning műhelyeknek, autószerelőknek, autós sport szerelmeseinek de a hétköznapi autó használók számára is.

féknyereg festék
PintyPlus Auto – Féknyereg festék

Három trendi színben elérhető ez a termék, piros, zöld és kék. Használata gyors és nagyon egyszerű. 180°C-ig hőálló és ellenáll a magas fizikai igénybevételnek valamint idővel nem fakul meg. Használható autó alkatrészek festésére, felújítására. Rendkívül tartós és rugalmas felületet képez és ellenáll az időjárási behatásoknak és a kemikáliáknak.

Piktogarmok

A PintyPlus Auto féknyereg festék 4 féknyerek átfestésére elegendő, és 180°C-ig hőálló. A fentebb mutatott piktogramok ezek jelzésére szolgálnak.

PINTYPLUS AUTO

Ez a termékkategória az autók szerelmeseinek kedvez leginkább. Majdnem minden megtalálhatü benne ami az autó karbantartásához szükséges a hétköznapi életben.

Termékek:

  • Féknyereg festék
  • Löhárító festék
  • Féktisztító spray
  • Szórógitt spray
  • Keréktárcsa festék

Szórógitt:

A PintyPlus Tech szórógitt spray egy speciális fehér akril alapozó, amely az apró karcolások tömítésére és alapozásra szolgál.
Alkalmazása: Ideális autók, motorok felújításához. Használható szinte bármilyen felületen (fém, fa, műanyag). Korróziógátló hatású, rendkívül rugalmas. Vizesen és szárazon is csiszolható. Kompatibilis szinte minden festékkel (akril, szintetikus, vizes bázisú). Használjunk több vékony réteget, majd csiszoljuk vissza az egységes, sima felület elérése érdekében.

Keréktárcsa festék:

Acél keréktárcsákra és dísztárcsákra egyaránt használható keréktárcsa ezüst és fekete spray. Rendkívül könnyű a felvitele, szépíti a felületet és mindezek mellett védelmet biztosít. Kiváló tapadást biztosít, kopásálló, benzinálló, jól tűri a nedvességet.

Lökhárító festék:

Speciális lökhárító festék spray, amely használható bármely műanyag elemre. 2 az 1-ben alapozó és hosszan tartó fedőfesték egyaránt.

A lökhárító festék spray típusai:

  1. Sima fekete festék, amely használható lökhárító átfestésére
  2. Textúrált fekete festék, amely apró szemcsés fedést biztosít

Féktisztító spray:

Gyors hatású, magas minőségű féktisztító spray, amely számos célra, univerzálisan használható. Alkalmas fékek tisztítására és általában zsírtalanításra és az olajos felületek megtisztítására. Használatával könnyen eltávolítható az erős szennyeződés is.

Féknyereg festék:

Kiszerelés: 520/400ml =legalább 4  féknyereg átfestésére elegendő
Tapintásra száraz: 2 óra elteltével
Átfesthető: 1 órán belül, vagy 48 óra után.

Előző poszt
Mire jó a jelölő spray és hogyan használjuk?
Következő poszt
Dekoráció festés