15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.shakingcolors.hu 300 1

Miért jó a vízbázisú festékspray?

A PintyPlus csapata az elmúlt években nagy hangsúlyt fektetett a vízbázisú festékspray kínálatának fejlesztésére. Ennek a folyamatnak a végére 2021 év elején került fel a korona, a PintyPlus Evolution vízbázús festékspray megjelenésével!

vízbázisú festékspray
PintyPlus Evolution vízbázisú festékspray

Vízbázisú festékspray – Miért jó?

  • Szinte teljesen szagtalan: Sokan diy célokra, dekoráció festésre használják a festékspray-ket, mert nem lesz foltos és ecsetnyomos a felület festés után. Nem mindenki tud kimenni a kerbe festegetni, ezért fontosnak tartottuk, hogy megoldást keressünk erre a kérdésre. Nyugodtan használhaton beltéren, lakásba is mert szinte teljesen szagtalan a vízbázisú festékspray!
  • Időjárásálló: A tévhitekkel ellentétben a vízbázisú festékspray is időjárásálló kül és beltéren egyaránt használható! A teljes száradást követően nem mossa le az eső, hó és nem hatnak rá a hőmérsékletingadozások!
  • Kiadós, nagy felületre elég, jól takar: Sokan gondolnák, hogy a vizes bázisú festékek kevésbé kiadósak vagy, hogy kevésbé fednek jól! – Ezen nem kell aggódni, ha félve próbálnád ki, nyugodtan adj egy esélyt ezeknek a termékeknek, egészen biztos, hogy pozitív csalódás lesz. Ugyanolyan fedőképességgel rendelkeznek mint az oldószeres társaik és kiadósságra is megegyeznek, sőt 1-1 termék akár 1 nm2-rel nagyobb felület lefestésre is alkalmasak. Viszont ami azonnal szembetűnő különbség az az, hogy szinte teljesen szagtalan!
  • Környezetkímélő formula: Sokaknak, így nekünk is fontos a környezet megóvása. A vízbázisnak köszönhetően csökkentettük a káros anyag kibocsátást, így sokkal kevésbé káros a környezetére mint az oldószeres termékek.
PintyPlus Evolution Water Base

Színek:

Gondoltunk az ipari felhasználókra és a lakberendezés szerelmeseire is egyaránt. A PintyPlus Evolution Water Based termék színei ipari Ral színekből áll össze míg a PintyPlus HOME termékcsalád színei a 2020-as év lakberendezési trendjét követő színek.

vízbázisú festékspray
PintyPlus HOME – vizes bázisú festékspray

Hogyan használd?

Használati módjuk szinte teljesem azonos, nem kell megilyedni tőle, a festékspray-k használata szinte gyerekjáték! Leírunk pár lépést, amit ha követsz akkor egészen biztos, hogy szemetgyönyörködtető látvány lesz az átfestett felületed.

  • Fontos, hogy használat előtt minimum 1 percig rázd a flakont! (Soha ne spórold el ezt a kis időt!)
  • A festendő felületed legyen zsír és pormentes
  • A festéket kb. 20 cm távolságból, egyenletesen fújd a felületre. (Célszerű egy papíron kipróbálni előtte, hogy ne érjen meglepetés!)
  • A flakont fejjel lefele fordítva fújj a levegőbe, ezzel kitisztítod a szeleprendszert, így évekig eltárolhatod a maradék festéket.
  • Várd meg a terljes száradást, ha szükséges lakkozd a felületet!
Előző poszt
Vizes bázisú festékspray – Új termék
Következő poszt
Fa sámli festés – PintyPlus HOME