15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.shakingcolors.hu 300 1

Lámpafüzér festék sprayvel

Ezt a lámpafüzér projektet az EnArt Design készítette el nekünk. Bemutatjuk nektek, hogyan alkothattok DIY fényfüzért pamutgömbök segítségével. Biztos Ti is találkoztatok már különböző helyeken ilyen gömbökkel. Válaszd a fehéret és a PintyPlus Chalk finish paint spray segítségével kedvedre variálhatod.

natura lampAmire szükséged lesz:

A festéshez nincs szükséged alapozóra. A PintyPlus chalk finish paint spray, azaz kréta-festék spray színei jól variálhatóak, ezért is ideális a DIY és barkács célokra is.
A festés során használhatjuk a kábeleket, így könnyedén fel tudjuk akasztani és szépen és egyenletesen le tudjuk festeni a gömböket. Használhatunk maszkoló szalagot a kábel védelmére, ha azt nem szeretnénk lefesteni.

Használj vékony rétegeket, hiszen így megmarad a pamutgömb struktúrája, és mivel a kréta-festék spray nagyon erősen pigmentált, így vékonyan fújva is látványos és szép végeredményre számíthatsz.

paint garland lightspaint garland lights

Festés után portalanítsd le a felületet, hogy a festék által hagyott port el tudd távolítani. Mivel a PintyPLus Chalk finish paint spray 18 színben elérhető, így szabadon variálhatsz velük, ezért könnyen megtalálhatod a számodra megfelelőt, amely bármelyik szobában kiváló dekorációként mutathat.

Amikor felkapcsolod a lámpát, érezni fogod, ahogyan a színes gömbök kis napokká változnak, amelyek bevilágítják álmaidat..

paint garland lights

Ugye milyen csodálatos? Így teremthetsz könnyen és egyedi módon nyugalmat otthonodban!

Ha tetszett a bejegyzés, kövesd oldalunkat és oszd meg másokkal is!

 

Előző poszt
Reggeli jegesedés a szélvédőn? Itt a megoldás: Greenox Jégoldó
Következő poszt
Karácsonyi Vintage Piac