15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.shakingcolors.hu 300 1

Lámpabura DIY

A Kele voy a hacer blog még ilyenkor januárban sem hagyja abba a festést. Most egy olyan DIY lámpabura projektet mutatunk be a segítségükkel, amellyel kapcsolatban már sok fórumon sok kérdés érkezett hozzánk. Most részletesen leírjuk, hogyan dobhatjuk fel a sima fehér lámpaburánkat PintyPlus Chalk finish sprayvel, azaz a közkedvelt kréta-festék sprayvel.

Amire szükséged lehet:

Els? lépés:
Ragaszd le a maszkolószalaggal azokat a részeket, amelyeket nem kívánsz festeni. Ez a legid?igényesebb része a festésnek, azonban nagyon fontos, ha azt szeretnénk, hogy a végeredmény tökéletes legyen.

Második lépés:
Fújjuk le a a burát a PintyPlus kréta-festék sprayvel. Ez nagyon jól fed, ezért egy réteg is elegend? lehet a festéshez. Mivel ez egy vízbázisú festék, ezért akár beltérben is használhatjuk, nem lesz büdös, oldószeres szag a lakásban. De azért csak óvatosan, ha nem akarunk összefesteni mást is. :)

Harmadik lépés:
A száradás után (kb 15perc) fújjunk egy réteg vízbázisú matt lakkot a felületre, ezzel sokkal ellenállóbbá válik a felület.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezután használatba is vehetjük a vadi új lámpánkat, amely így már tökéletesen illik a lakásunkba.

Ha tetszett a bejegyzés oszd meg másokkal is és iratkozz fel a Shakingcolors hírlevélre, hogy ne maradj le az újdonságokról!

 

Előző poszt
Dekupázsolás PintyPlus sprayvel
Következő poszt
Ona Carbonell, a legújabb PintyPluser