15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.shakingcolors.hu 300 1

Ona Carbonell, a legújabb PintyPluser

A spanyol nemzeti szinkronúszó csapat kapitánya lett a PintyPlus legújabb nagykövete.
“Ona Carbonell egy bajnok, harcos, maximalista és mindig a jobb eredményre törekszik, pont úgy, ahogy Mi is a Novasol Spraynél” mondta Davide Menini, a cég marketing igazgatója. Az úszó ismertsége segít, hogy bemutassuk a színek valódi értékét, a kreativitást, a gyorsaságot, a szórakozást és a szakértelmet, amelyet a márka is képvisel.

2017 egy nagyon fontos év a Novasol Spray számára, hiszen “rengeteg új projektünk kerül napvilágra, részt veszünk számos rendezvényen, köztük a világ egyik legnagyobb kreatív vásárán Frankfurtban, a Creative World-ön, de ezen kívül néhány kisebb, helyi megmozduláson is ott leszünk és természetesen a 2017-es budapesti vizes vb-re is elkísérjük sportolónkat” magyarázza Menini.

“Nagyon büszkék vagyunk a legújabb PintyPluser-re”, folytatja Davide Menini utalva Carbonell-re “2017-ben tele vagyunk kihívásokkal és ? az, aki a legjobban képviseli azt, amit a Novasol Spray is a festékeivel: törekvés a tökéletességre, tehetség és kemény munka”.

A Novasol Spray volt az els?, aki piacra dobta a kréta-festék sprayt és már évek óta rengeteg oktatóvideót készít DIY bloggerekkel és a márka nagyköveteivel. Ona Carbonell csatlakozásával a PintyPlus arcaként a Novasol egy újabb stratégiai lépést tett el?re.

 

Előző poszt
Lámpabura DIY
Következő poszt
Spray festés vagy ecsetes festés?