15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.shakingcolors.hu 300 1

Karácsonyi dekorációs ötlet festék sprayvel

Most bemutatjuk neked a Mi Primera Máquina de Coser segítségével, hogyan készíthetsz, könnyen és gyorsan karácsonyi asztali dekorációt PintyPlus Evolution akril festék sprayvel. Mi az ezüst színt használtuk, de ez a spray több, mint 70 színben elérhet?, ezért könnyen kiválaszthatod a karácsonyi dekorációhoz megfelel? színt.

 
Amire szükséged lesz:
635fdiy2barbol2bnavidad2b5
1. lépés:
A kemény kartonból vágj ki karácsonyfa formát, úgy, hogy az egyik alján, és a másik tetején csinálj egyforma bevágásokat, úgy, hogy össze tudd illeszteni ?ket.
4cd6diy2barbol2bnavidad2b2
2. lépés:
A kivágott formákat fesd le PintyPlus Evolution akril sprayvel a választott színben. Ebb?l a termékb?l akár 200ml-es kiszerelést is tudsz vásárolni, amelyet kisebb projektekhez tudsz használni, vagy használhatsz otthon megmaradt festék sprayt, így igazán olcsón kivitelezhet? ez a dísz.
47d8diy2barbol2bnavidad2b4
3 lépés:
Várd meg a száradási id?t. A PintyPlus Evolution akril spray esetében ez csupán 10-15 perc, így ezt a dekorációt akár az utolsó percben is elkészítheted. :)
És íme a végeredmény:
Ha tetszett a bejegyzésünk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész információkat kaphass a legújabb DIY ötletekr?l és újdonságokról, a festék sprayk világából.
Előző poszt
Shakingcolors a festék spray blog
Következő poszt
DIY: 2 ötlet játékfigurákkal