15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.shakingcolors.hu 300 1

Hat inspiráló húsvéti dekoráció ötlet festék sprayvel

A Shakingcolors blogon próbálunk mindig a szezonnak megfelelő bejegyzéseket készíteni számotokra. Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttünk néhány ötletet, amit bármikor otthon is megvalósíthatsz könnyedén. Itt a hat inspiráló húsvéti dekoráció ötlet:

Első húsvéti dekoráció ötlet: hungarocell tojások

hungarocell tojás festés

Ehhez a dekorációhoz szükséged lesz hungarocell tojásra és vizes bázisú festék sprayre. Használhat PintyPlus CHALK krétafesték sprayt vagy PintyPlus HOME vizes bázisú zománc sprayt vagy PintyPlus AQUA dekorációs sprayt. Fontos, hogy vizes bázisú festék sprayt használj, mert az oldószeres sprayk megmarják a hungarocell felületét.

Második ötlet: húsvéti ajtódísz levelekkel

Ehhez nincs másra szükséged, mint néhány levélre, amelyet lefestesz a kívánt színekre, majd ragasztó segítségével egy kör alakú drótra ragasztod.

Harmadik ötlet: fém konzervdobozból virágtartó

A kidobásra szánt fém konzervdobozt vidám tavaszi színekre festheted, például PintyPlus Evolution akril festék spray segítségével, majd tavaszi virágokat ültethetsz bele.

Negyedik ötlet: kifújt tojások színesre festése

Ehhez csak néhány kifújt tojásra lesz szükséged. A kifújt tojásokat tűzd fel egy hurkapálcára, majd egyszerűen fesd le festék sprayvel. Használhatsz PintyPlus Evolution akril sprayt vagy PintyPlus BASIC alkid festék sprayt is. Ha otthon festenél, akkor fesdheted vizes bázisú festék sprayvel is.

Ötödik ötlet: fonott kosár lefestése

Lefesthetünk egy egyszerű fonott kosarat, amibe aztán belerakhatjuk a húsvéti tojásokat vagy egyéb húsvéti dekorációt.

Hatodik ötlet: nyuszis cukorka tároló

A befőttes üvegek tetejére ragasszunk műanyag játék nyuszit, majd fessük le PintyPlus Evolution akril sprayvel vagy PintyPlus HOME vizes bázisú festék sprayvel.

Ha tetszett a bejegyzésünk és Te is átfestetted otthoni géped, akkor küldd el részünkre facebookon! Ha szereted csináld magad ötleteket, kattints ide a többi Shakingcolors blog ötletért!

Előző poszt
Háromlábú szék festés
Következő poszt
Klasszikus telefonasztal festés