15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.shakingcolors.hu 300 1

Dekoráció festés

A PintyPlus Evolution akril festék spray egy nagyon sok oldalú festék. Szinte minden felületen használható, dekoráció festés és ipari célokra egyaránt. Fedő képessége kiváló valamint kiadóssága is.

Dekoráció festék festék spray-vel
PintyPlus Evolution

Alkalmas dekoráció festésére, háztartási cikkek felújítására de ipari felhasználásra egyaránt. A PintyPlus Evolution festék spray egy egyedülálló spray a festék piacon, száradás tekintetében. Kevesebb mint 5 perc alatt tapintható a felülete és egy órán belül teljesen kiszárad. Ez a festék rétegezhető, azaz a színek egymásra felvihetőek, nem marják fel egymást – Ez nagyon fontos információ azoknak akik obmre mintákat festenének vagy ha épp multicolor stencilek szerelmesei.

Több mint 80 színben elérhető valamint 400 ml és 200 ml kiszerelésben is!

www.pintyplus.hu
Dekoráció festés
Dekoráció festés

Dekoráció festés:

Ha dekorációt készítesz, de ha bármi mást újítasz fel, akkor ajánlatos az alábbi általános lépéseket követned!

  • A festendő tárgyat zsír és portalanítsd! Erre ha lehetőséged van használd a PintyPlus Alkohol spray-t! Felület előkészítésére kiválóan alkalmas.
  • Rázd a flakont minimum 1 percig! Ezt a lépést soha ne hagyd ki, mert ha megül a flakon aljára a pigment akkor foltos lehet a végeredményed!
  • Kb. 20 – 25 cm távolságból fújd a festéket egyenletesen a felületre, soha ne álljon a szórás egy pontba mert ezesetben megfolyhat a festék.
  • Ha végeztél a fújással, fordítsd a flakont fejjel lefelé és nyomd le a szórófejet 2-3 másodpercig! Ezzel a művelettel tudod kitisztítani a szeleprendszert! Ha ezt elvégzed, nem fog beszáradni a festék spray és így akár 10 évig is eltartható!
  • Várd meg a teljes száradást, ezután akár új színt új rétegben is felvihetsz.


Pintyplus EVOLUTION akril RAL festék spray

Kiváló minőségű, magas pigmenttartalommal rendelkező, ultra gyorsan száradó akril festék spray. Magas minősége miatt könnyen használható, nem folyik, egy rétegben is fed. Nagyszerű védelmet nyújt és egységes, sima magas fényű réteget képez. Szinte bármilyen felületen alkalmazható: fa, fém, kő, papír, karton és számos műanyag.

Előző poszt
Féknyereg festék
Következő poszt
Vizes bázisú festékspray – Új termék