15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.shakingcolors.hu 300 1

Alkohol spray – Felület tisztító

PintyPlus 100% Alkohol spray használata gyors és egyszerű, használható minden alkoholálló felületen!

100% alkohol spray
100% Alkohol spray – Felület tisztító

A PintyPlus Alkohol, – 100% Izopropil alkohol mely abban különbözik a piacon található többi alkoholos spray-től, hogy ebben hozzáadott víz nem található, így használható elektronikai cikkek tisztításához is, mert a száradási/párolgási ideje nagyon gyors. Felületre fújás után 30-60 másodperc alatt teljesen elpárolog és természetesen nem hagy nyomot maga után!

Alkohol spray használat közben
Használható minden alkoholálló felületen

Alkohol spray használata:

Ennek a terméknek a használata pofon egyszerű: Felrázás után, egyenletes mozdulattal vidd fel a megtisztítani kívánt felületre és várd meg az elpárolgást! Ha nagyon szennyezett a felület, akkor pamut rongy segítségével dörzsöld át a felületet.

Legfontosabb tudnivalók:

  • 400 ml-es kiszerelésben kapható
  • 100% izopropil alcohol. Az izopropil alkoholról bővebb leírást ITT találhatsz
  • Segít eltávolítani a zsír- és olaj nyomokat
  • Könnyen használható, nehezen hozzáférhető helyeken is
  • Gyorsan elpárolog
  • Használható minden alkoholálló felületen
  • Beltéren is használható
  • Többcélúan felhasználható
  • Nem hagy nyomot
ikonok

Kényes felület tisztítása esetén végezzünk próbát és kerüljük az erős törlést.

Ajánlott: kulcs csomó, táska, monitor, billentyűzet, számítógép egér, autó kormány, sebváltó, pénz, pénztárca, szerszámok, szék, mobiltelefon, írószer, kilincs, szemüveg, kábelek, távkapcsoló, és egyéb alkoholálló táragy és berendezések tisztításához.

Felület előkészítő: Festés, felújítás előtt célszerű használni a PintyPlus alkohol-t a felület előkészítésére. Fontos, hogy festés előtt minden esetben távolítsd el az esetlegesen nem látható zsír – és olaj foltokat a felületről, mert ellenkező esetben a ez gátolni fogja a festék réteg akadálymentes tapadását. Régi, retro bútoroknál sok esetben előfordulhat az is, hogy csiszolás után sem távolodnak el maradéktalanul a zsírfoltok, ilyenkor ha festéket viszünk fel rá, akkor nyomot fog hagyni. Száradás után jól kivehető foltokban átüt a friss festék rétegen. Ennek elkerülése érdekében minden esetben ajánlott festés előtt használni az alkohol spray-t, 100% izopropil alkohol tartalmának köszönhetően jól oldja az olaj és zsírfoltokat és gyorsan foltmentesen elpárolog!

Ha tetszett a bejegyzésünk és Te is átfestetted otthoni géped, akkor küldd el részünkre facebookon! Ha szereted csináld magad ötleteket, kattints ide a többi Shakingcolors blog ötletért!

Előző poszt
Kerti bútor felújítása
Következő poszt
Piaggio háromkerekű autófestés