15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.shakingcolors.hu 300 1

Új logisztikai központot nyitottunk

A PintyPlus festék spray márka, több, mint 10 évvel ezelőtt kezdte el térhódítását a közép-európai piacokon. Magyarországon is 2010 óta elérhetőek a Novasol Spray S.A. által gyártott, rendkívül magas minőségű és prémium megjelenésű festék sprayk. A régióban az elmúlt években egyre népszerűbbekké váltak a termékeink és a piac meghatározó szereplőjévé váltunk.

A 2020-as évben egy hatalmas mérföldkőhöz érkeztünk

Ez az év nem csak a koronavírus miatt vált meghatározóvá számunkra, hanem azért is, mert az idei év rendkívül nehéz körülményei között ismét képesek voltunk egy újabb célt elérni:

Megnyitottuk Budapesten a Novasol Spray S.A. közép-kelet-európai logisztikai raktárbázisát!

A logisztikai központ az ADR Logistics területén került kialakításra, amely Európa egyik legmodernebb és legbiztonságosabb veszélyes áru raktára, így tudhatjuk a termékeinket biztos kezekben.

Az elmúlt időszak számunkra is rendkívül nehéz volt (alapanyag beszerzési nehézségek, gyár leállása a vírus miatt, szállítási nehézségek, megnövekedett kereslet), de sok más piaci szereplővel ellentétben Mi nem visszaveszünk, hanem rákapcsolunk. Ahogyan eddig is, most is hiszünk abban, hogy a jövő a fejlődésben rejlik, ezért ezzel a fejlesztéssel kívánunk hozzájárulni partnereink sikeréhez. És 2020-nak még nincs vége… Az idei évben még tartogatunk meglepetést! ;)

Mit jelent ez a partnereink számára? Változik valami?

Az új logisztikai központban hatalmas raktárkészlet lesz elérhető és innen kerül ellátásra az összes környező piac, amelyért a magyarországi disztribúció felel. Ez a raktárkészlet azt jelenti, hogy az eddiginél sokkal kevesebb esetben fog előfordulni az, hogy egy termék nem elérhető, ezáltal sokkal kiegyensúlyozottabb ellátást tudunk biztosítani partnereink részére. Sőt mi több, speciális mennyiségi kedvezményeket is tudunk biztosítani (ezzel kapcsolatban keresd az értékesítő munkatársunkat).

Összességében úgy gondoljuk, hogy ez a mérföldkő partnereink számára is azt jelenti, hogy jó döntést hoztak, mikor úgy döntöttek, hogy bizalmat szavaznak a PintyPlus termékeknek és részesei lesznek a nemzetközi családunknak! A termékeink iránti folyamatosan növekvő kereslet és partnereink visszajelzései azt jelzik számunkra, hogy az út, amin közösen haladunk, még rengeteg sikert tartogat számunkra!

Előző poszt
Rozsdás vas átfestése
Következő poszt
Hogyan válassz alapozót?