15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.shakingcolors.hu 300 1

Vízbázisú festékspray

Lassan, ahogy érkezik a jobb idő sokan kedvet kapnak egy kis otthoni felújításhoz, kreatívkodáshoz. Ki a kertben lesi, hogy mit lehetne javítgatni ki a lakásban egy-egy bútorral szemezget, hogy milyen jó lenne újjá varázsolni. Ezekhez a munkákhoz tökéletes választás lehet egy vízbázisú festékspray.

A PintyPlus kínálatában napról napra egyre több vízbázisú festékspray szerepel, így szinte minden felhasználási területre mára már könnyű találni vizes bázisú festékspray-t. Ezek közül bemutatunk néhányat.

Krétafesték:

A PintyPlus egyik legkedveltebb terméke volt az elmúlt években a bársony hatású, matt, nagyon könnyen visszacsiszolható PintyPlus Chalk Finish krétafesték spray.

PintyPlus Chalk Finish Spray - vízbázisú festékspray
PintyPlus Chalk Finish Spray – vízbázisú festékspray

Ez a termék kimondottan retro, vintage hatású bútorfestéshez ajánlott. Fontos és legfőbb jellemzője, hogy teljes száradás után is puha marad a festékréteg felülete így egy puha csiszolópapír segítségével néhány apró mozdulattal könnyen elérhető a koptatott hatás. Csiszolás után ajánlott lakkot vagy waxot használni a további kopás megelőzésének érdekében!

Home – Dekorációs és bútorfesték:

A PintyPlus HOME a PintyPlus Chalk spray ellentéte! Ez egy extra gyorsan száradó zománcfesték! Teljes száradás után a felülete nagyon keményre szárad, retro, koptatott hatás elérésének érdekében NEM VISSZACSISZOLHATÓ!

PintyPlus HOME
PintyPlus HOME

Legfőbb jellemzői:

  • Szinte teljesen szagtalan ✅
  • Használható beltéren is ✅
  • Gyorsan szárad ✅
  • Harmonizáló, trendi színek ✅

Evolution vízbázisú festékspray:

A Pintyplus zászlóshajójának a PintyPlus Evolution akril festékspray-nek a vízbázisú változata. Ez egy gyorsan száradó akril festék. Használható kültéren és beltéren egyaránt. Időjárástól függően gyorsan szárad és átfesthető. Felülettől függően a maximális fedés elérésének érdekében nincs szükség több rétegre.

PintyPlus Evolution vizes bázisú
PintyPlus Evolution vizes bázisú

A PintyPlus vizes Evolution minden felület átfestésére alkalmas, a polisztirolt és műanyagot sem marja meg. Nyugodtan használható beléren is mert szinte teljesen szagtalan!

A PintyPlus Evolution Water-based, vizes bázisú akril festék spray egy speciális festék azok számára, akinek fontos a környezet védelme. Használata könnyű és egyszerű, mert szinte teljesen szagtalan, így használat közben nincs kellemetlen oldószer szag. Oldószer mentes, egységes, sima felülüetet képez, amely rendkívül tartós és időjárásálló száradás után.

Alapozó:

Minden felületet ajánlott alapozni! Ha nem tudjuk biztosra, hogy melyik alapozót válasszuk akkor a legjobb választás a PintyPlus vizes bázusú alapzó spray.

A PintyPlus Evolution vizes bázisú alapozó egy speciális akril alapozó, amely festés előtt, bármilyen felület alapozására használható. Használatával elősegíti a festék tapadását, tapadóhídként is használható. Szinte teljesen szagtalan, így beltéren is könnyen használható.

Előző poszt
Tömítő spray – Repedések, rések, lyukak tömítésére
Következő poszt
Új krétafesték színek – PintyPlus CHALK