15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.shakingcolors.hu 300 1

Új hét, újabb blogger a shakingcolors csapatában

Új hét, újabb bloggera shakingcolors csapatában

Nagy szeretettel bemutatjuk nektek a Shakingcolors blog legújabb csapattagját, a Dekorella blog alapítóját, Varga Emesét:

“A lakberendezéssel és dekorációval foglalkozó Dekorella blog alapítójaként és a kreatív dekorációkat, papír party kellékeket értékesít? Dekorella Shop tulajdonosaként nap mint nap a szépséggel, harmóniával foglalkozom. Nem véletlen tehát, hogy fontosnaVarga Emese - dekorella.huk érezem, milyen környezetben, hogyan élek, és kiemelt figyelmet fordítok az engem körülvev? látványra.

Kedvelem az emberek többségének megengedhet? dekorációkat, a nem csak öncélú berendezési tárgyakat, örömmel mutatok be saját kez?leg is könnyedén megvalósítható izgalmas ötleteket, praktikákat.

Vallom, hogy az egyedi alkotásokkal, átalakítások és felújítások megvalósításával sokat tehetünk a dekoratív környezet létrehozásárért.

Alkotni jó, az otthonunkat saját kez? munkával még szebbé tenni pedig duplán az. Ezt a szemléletet szeretném továbbadni olvasóimnak és lányaimnak is, hiszen így lesz a lakásból élhet? otthon. “

Előző poszt
Villanykapcsoló átfestés
Következő poszt
Retro telefon dekoráció