15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.shakingcolors.hu 300 1

Szerelemvirág festése sprayvel

Vannak olyan növények és virágok, amelyek az ősz közeledtével már nem olyan szépek, mint például a szerelemvirág. Azonban ilyenkor sem kell búcsút intenünk a színeknek, hiszen PintyPlus festék sprayk segítségével feldobhatjuk ezeket az elszáradt virágokat. Sra Cricket, az egyik kedvenc spanyol bloggerünk, most megmutatja hogyan fess szerelemvirágot festék sprayvel:

Az agaphantus, vagyis a szerelemvirág afrikából származik. A nevét a görög agape és anthos szavakról kapta, amelynek jelentése szerelem és virágzás. Ezért is hívják szerelemvirágnak vagy afrikai liliomnak.

Ez a növény akár száranként 30 virágot is tartalmazhat, ami igazán pompás látványt nyújt virágzáskor, azonban mikor elhervadnak ezek a virágok, akkor jöhet a festés. Bármilyen PintyPlus festék spray alkalmas a festéshez lehet az Evoltuion, Basic, Chalk vagy Home. Az otthon lévő maradék festék sprayk is megteszik. Ehhez a projekthez az alábbi színeket használtuk:

  • sárgás zöld RAL6018 : ez a szín természetes zöld hatást ad, mintha mindig frissen szedtük volna
  • antik pink RAL3014: érzéki, gyengéd rózsaszín
  • menta türkiz RAL6033: ez egy megnyugtató, békés türkiz szín
  • cink sárga RAL1018: ez egy igazán vidám, élénk sárga szín
  • sötét kék RAL5017: ez egy örök klasszikus, az óceánok kékségére emlékeztető szín
  • lazac RAL3022: ez az egyik legtrendibb rózsaszín árnyalat, amely minden lakás dekorációt feldob

Első lépés:

Vágjuk le a növények szárát. Érdemes előre eldönteni, hogy milyen vázába rakjuk és akkor, már később nem kell utólag levágni.

Hagyjuk a leveleket és régi virágokat a száron, ahogy a képen is látható.

Második lépés:

Fújjuk a festéket a megszáradt növényre. A festés előtt érdemes egy fóliát a növények alá tenni és úgy fújni, hogy ne fessünk össze semmit, csak a virágokat. A festéket kb 20-25 cm távolságból egyenletes mozdulatokkal fújjuk a növényre.

Szárítsuk fejjel lefelé, akár egy habkartonba szúrva a növényeket. Szinte hihetetlen, de festés után akár évekig a lakás egyik legmenőbb, legegyedibb dekoráció maradhat.

Ha kedveled a PintyPlus termékeket akkor kövess minket!
INSTAGRAM – FACEBOOK

Ha nem csak olvasni szeretnél erről a szuper virág festésről, akkor nézd meg az alábbi videót:

Előző poszt
Alkoholos üvegből menő lakás dekoráció
Következő poszt
Retró mérlegől trendi dekoráció