15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.shakingcolors.hu 300 1

Szekrény kilincs renoválás

Egy új videóval készültünk, amelyben egy nagyon hasznos kis ötletet mutatunk be: szekrény kilincs felújítás PintyPlus Evolution akril sprayvel. Ha még soha nem festettél sprayvel, ezzel érdemes kezdeni.
Renovar-pomos-con-pintura-en-spray-Pintyplus

Ha megsérült a szekrény gombja, vagy csak szimplán unod már, akkor az ideális és gyors megoldás a PintyPlus Evolution spray.

Renovar-pomos-con-pintura-en-spray-Pintyplus-1

El?ször is csavarozd le a kilincset, majd tisztítsd meg alkohollal vagy foltbenzinnel, hogy teljesen megszabadulj a zsírtól és pormentes felületet kapj. Ezután válaszd ki a megfelel? színt a PintyPlus Evolution színskálájából. Most az egyik legkedveltebb és legdivatosabb színt választottuk, a menta türkizt, amelyet már több projekthez is használtunk.

Renovar-pomos-con-pintura-en-spray-Pintyplus-4

Mivel jelen esetben a kilincs alakja gömböly?, ezért olyan helyen fesd le, ahol körbe tudod járni, hogy mindegyik részét egyenletesen le tudod festeni.

Renovar-pomos-con-pintura-en-spray-Pintyplus-5

15 perc száradás után újra felszerelheted a kilincset.

Renovar-pomos-con-pintura-en-spray-Pintyplus-2

Meggy?z?désem, hogy ennél gyorsabb, egyszer?bb és hatékonyabb módja nincs a kilincsek átfestésének. Csupán egy kis flakon spray elegend? lehet a lakás összes kilincsének átfestésére.

Renovar-pomos-con-pintura-en-spray-Pintyplus-3

Mari Luz, a Brico y Deco blog írója pedig videóra is vette nekünk az elkészítés folyamatát:

Előző poszt
Vintage képtartó
Következő poszt
Családi hintaágy felújítás