15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.shakingcolors.hu 300 1

PintyPlus HOME – Az otthoni festékspray

A gyártó fejlesztéseinek köszönhetően, 2020-ban piacra került egy olyan festékspray ami kimondottan a lakberendezés és az diy dekorációk kedvelőinek kedvez.

A PintyPlus HOME vizes bázisú festékspray szinte teljesen szagtalan így otthon, beltéren is nyugodtan használható. Az otthoni használat mellett szól még az a fontos tulajdonsága, hogy alacsony nyomású így kisebb mellészóródás, emiatt a festendő tárgy környezete kevésbé lesz festékporos!

Mivel egy vizes bázisú spray-ről van szó, így nem elhanyagolható, hogy ha véletlen mellészóródik egy nem kívánatos helyre a festék akkor az nedves rongy segítségével lemosható.

PintyPlus HOME festékspray
PintyPlus HOME

Cserélhető szórófejek:

A cserélhető szórófejeknek köszönhetően 3 vonalvastagság közül tudsz válogatni, illeszkedve ezzel a festendő tárgy méretéhez. 1 cm, 3 cm és kb. 12 cm vastagság közül lehet választani. A legszélesebb általában bútorfestéshez ajánlott, a másik kettővel nyugadtan, könnyedén lehet kisebb lakásdekorációkat festegetni. Pl.: váza, kerámia, cserép, porcelán, kis doboz. Bármi amit szeretnél festhető ezzel a festékspray-vel, mert vízbázisú így semmilyen felületet nem mar meg. Polisztirol, hungarocell is festhető vele!

A festékspray használata:

A PintyPlus HOME spray használata nem okos nehézségeket, nagyon egyszerűen és gyorsan étfesthetünk vele bármit, amihez kedvünk van.
Alább pontokba szedve elolvashatod a legfontosabb lépéseket, amire figyelned kell a festés előtt vagy épp a festés közben.

  • Minden esetben legyen zsír és pormentes a felület amit festeni fogsz!
  • Mielőtt fújnál, rázd minimum 1 percen keresztül a falakont, hogy a benne lévő lerakódott pigmentek alaposan felkeveredjenek.
  • Fújd egyenletesen, kb. 20 cm távolságból. Soha ne végezz egy pontba koncentrált fújást!
  • Várd meg a teljes száradást, ne nyúlj bele a még nedves felületbe, mert ujjlenyomatos marad!
  • Használj lakkot, hogy megóvd a felületet.

A PintyPlus HOME a jövő festék sprayje. Vizes bázisú, ezért szinte teljesen szagtalan festék spray. Kiváló fedőképességgel rendelkezik, akár 2x kiadósabb, mint egy átlagos akril spray. Lakberendezők által megalkotott színek, amelyek a jövő évek divat színei és könnyedén kombinálhatóak egymással. Szinte BÁRMILYEN felület festésére használhatjuk.

Ha szeretnél értesülni legújabb híreinkről, kövess minket!
FACEBOOK

Előző poszt
Fa sámli festés – PintyPlus HOME
Következő poszt
PINTYPLUS AQUA – Vizes bázisú festékspray