15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.shakingcolors.hu 300 1

Papírzsákból menő tároló

A Saját Otthon Projekt már hivatalosan is PintyPlus Nagykövet lett és egy ehhez méltó ötletet valósítottak meg papírtárolókból.

A téli leárazás idején beszereztem három vastag papírtárolót a H&M-ből,  mert 1.490 Ft helyett 490 Ft-ba kerültek. Az sem tántorított el a tervemtől, hogy addigra a mintásak már mind elfogytak és csak a sima verzió maradt opcióként. Hiszen már akkor biztos voltam benne,  hogy hamarosan átalakulnak. ? 

Szépen eltelt január és eszembe jutottak, amikor a kreatív kütyüs szekrényemből egy kutakodás során kiestek. 

Ekkor már nem is kerültek vissza a süllyesztőbe,  hanem izzítottam a pisztolyomat és pikk-pakk elkészültek a gyerekszobába a menő tárolók. Hiszen a gyerekszobába tárolóból sosem lehet elég. Ezt gyakorló anyukák biztosan tudják. ? 

Hozzávalók:

  • Vastag papírzsák
  • Pinty Plus krétafesték spray
  • Matricák (nekem szerencsére jó pár maradék volt itthon különböző forrásokból:
    • Cuki nyuszik a MyWall-tól,
    • csillagok a Maalmi-tól és
    • szívek a MinimalStyle-tól

Elkeszítése:

1, Fogtam a papírzsákokat, majd a kukazsákok,  a Pinty Plus festéket,  pisztolyom és nehezékek kíséretében kivonultam a szabadba. Az sem tántorított el, hogy – 4 Celsius fok volt odakint. 

2, Szépen leterítettem a zsákokat és szerencsére a vizes talajra rögtön oda is tapadtak. A közepére pedig a tárolókat helyeztem,  amibe beletömködtem a nehezékeket. Ez azért fontos, mert nem éppen mókás a frissen fújt tárolók után rohangálni,  ha a szél éppen beindul. 

3, A festékeket minden fújás előtt nagyon alaposan fel kell rázni. Ez olyan 2-3 perc minimum,  mert ekkor fog szépen,  egyenletesen fedni.

4, Nekem van pisztolyom is a festékekhez,  ami szerintem óriási találmány olyanoknak,  mint én. Eddig ugyanis mindig nyakig festékes lettem,  de amióta ezt használom,  már nem kell ettől tartanom. 

5, Nem alapoztam,  nem haboztam,  csak egyszerűen és egy rétegben fújtam. Majd vártam picit,  hogy megszáradjon a festék és a további,  gyorsabb száradás végett bevittem a lakásba. Szerencsére a krétafesték csöppet sem büdös,  így nem lett a lakás sem az. 

6. Kivártam a száradási időt és előkerestem az összes matricámat. Ugye milyen szuper lett mind a három?

 

Ennél olcsóbban, ilyen menőt biztosan nem tudtok venni a boltban! Ráadásul teljesen egyedire lehet őket varázsolni.

Ha tetszett a bejegyzés, kövesd facebook oldalunkat vagy iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le az újdonságokról.

Előző poszt
Vintage képkeret
Következő poszt
I. Novasol Spray blogger workshop