15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.shakingcolors.hu 300 1

Motiváló feliratok

Nagyon divatos manapság feliratokkal díszíteni környezetünket és valljuk be őszintén tényleg jó néha-néha rápillantani. Véletlenül vagy sem, de mindig ad egy kis plusz szellemi lendületet. Tavaly is készítettem már feliratokat, akkor egy teljesen más technikával, most pedig egy egyszerű, nem szembetűnő, de mégis szép, letisztult technikát mutatok Nektek.

ragaszto_felirat_02

ragaszto_felirat_05Amire szükséged lesz: tetszőleges méretű festővászon, Pentart express ragasztó (kipróbáltam 3-4 féle ragasztót és ez vált be íráshoz, szép “pufi” marad száradás után), Novasol Spray Chalk Paint, ceruza, vonalzó, radír.

ragaszto_felirat_06Tervezd meg a mintát, amit szeretnél felírni. Ha szeretnéd ezt, amit én írtam fel, akkor megcsinálom letölthető formában is, kérlek, írd meg kommentben, ide a bejegyzés alá! Ceruzával rajzold elő a mintát.

ragaszto_felirat_08

ragaszto_felirat_09Majd a ragasztóval írd át a feliratot, és hagyd a ragasztót teljesen megszáradni. Ez nekem most a napon kb. 1 óra volt, de ha tutira akarsz menni, akkor pár órát nyugodtan szárítsd.

ragaszto_felirat_10

ragaszto_felirat_04

ragaszto_felirat_03Végül, amikor kész, fesd át két rétegben Novasol Spray Chalk Paint-tel, ami gyönyörű, matt felületet ad majd feliratnak. Készen is vagyunk! Te milyen feliratot készítenél?

ragaszto_felirat_01

Előző poszt
2. Vintage Piac az Ötkertben
Következő poszt
“Édes otthon” ajtódísz