15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.shakingcolors.hu 300 1

DIY tortatartó készítése

DIY tortatartó készítése régi konyhai kellékekből, PintyPlus Evolution sprayel Rose Gold színre fújva.

A kellékek

Amire szükséged lesz:

  • PintyPlus Evolution Rose Gold festék spray
  • Régi gyertyatartó és üvegtál
  • Ragasztópisztoly (lehet bármilyen erős ragasztó)
  • Tisztítószer

Ha követed az alábbi lépéseket, akkor nagyon egyszerűen és gyorsan össze tudsz hozni egy trendi DIY tortatartót.

Első lépés:
Alaposan por és zsírtalanítsd a felületet, rongy és valamilyen alkoholos tisztítószer segítségével.

Második lépés:
Ha a tisztítás után megszáradtak a tortatartó részeik, akkor fújd le a Rose Gold sprayel. Fontos, hogy mielőtt elkezded a fújást rázd a flakont legalább 1 percig, majd egy kartonpapíron próbáld ki, hogy megérezd milyen távolságból lesz a legtökéletesebb a festék terítése.

Lefújt elemek

Harmadik lépés:
Ragaszd a gyertyatartót pontosan az üvegtál közepéhez!

DIY tortatartó

PintyPlus Evolution:

Kiválóan minőségű, magas pigmenttartalommal rendelkező, ultra gyorsan száradó akril festék spray. Magas minősége miatt könnyen használható, nem folyik, egy rétegben is fed. Nagyszerű védelmet nyújt és egységes, sima magas fényű réteget képez. Szinte bármilyen felületen alkalmazható: fa, fém, kő, papír, karton és számos műanyag.

Ideális olyan felületekre, amelyek festése gyors száradást igényel. Használható autók, csövek, ipari, hajózási és háztartási felszerelések felületének átfestésére és javítására.

Hogyan alkalmazzuk:

A festendő felület legyen száraz, tiszta, por- és zsírmentes.Rázzuk a flakont legalább 1 percen keresztül, amíg nem halljuk a benne lévő golyókat (a lakk kivételével, mert az nem tartalmaz golyót).

Fújjuk 25-30cm-ről a festendő felületre vízszintesen majd függőlegesen. Ajánlott két vékony réteg alkalmazása, egy vastag helyett, így sokkal egységesebb és simább felületet érhetünk el és elkerülhetjük a festék megfolyását. A festés befejezésével a flakont fordítsuk fejjel lefelé és fújjunk addig, amíg csak gáz jön a flakonból, így kitisztíthatjuk a szórófejet és később is tudjuk használni a sprayt.

Ne használjuk áram alatt lévő készülékeken és jól szellőztethető helységben alkalmazzuk.

Tippek:

A megfelelő végeredmény és jobb tapadás érdekében használjunk a felülethez megfelelő alapozót. Festett felület esetén a pergő részeket távolítsuk el, a régi festéket pedig finom csiszolóval csiszoljuk meg a jobb tapadás érdekében. Régi festék vagy festék nyomok eltávolításához a GREENOX festékeltávolítót javasoljuk

Ha kedveled a PintyPlus termékeket akkor kövess minket!
INSTAGRAM – FACEBOOK

Előző poszt
Bútorfestés házilag
Következő poszt
Öntöttvas átfestése