15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.shakingcolors.hu 300 1
Diy Lámpa

DIY Lámpa fa dobozból

Ha szeretnél egy igazás stílusos és egyszereűen elkészíthető a Diy Lámpa fa dobozból a szobádba, akkor nincs más dolgod, csak kövesd az alábbi lépéseket.

Amire szükséged lesz:

Első lépés:
A körkivágó segítségével vágj ki a fa dobozból egy akkora lyukat, hogy kényelmesen beleférjen az izzó foglalat.

Fa doboz lyukasztás

Második lépés:
A ragasztó segítságével fixáld a foglalatot, hogy ne mozogjon az izzó.

Harmadik lépés:
Fesd át a fa dobozt PintyPlus Evolution festék spray-el. A festék spray-t használat előtt minimum 1 percig rázd, mert ennem a márkának nagyon magas a pigment tartalma, ezért fontos az alapos átmozgatás!

Festés feketére

Negyedik lépés:
Nyomtass vagy rajzolj egy általat tetszőleges stencil mintát vagy szöveget, majd az olló és sniccer segítségével vágd ki!

Stencil kivágása

Ötödik lépés:
A kivágott stencilt helyezd rá egy akkora papírlapra ami pont betakarja a fa doboz első oldalát, majd fújd át egy rétegben és ragaszd a széleit a dobozhoz.

Hatodik lépés:
Nincs más dolgod csak az, hogy bekapcsold és kész is a vadiúj Diy Lámpa fa dobozból! :)

diy lámpa


Tippek:
Stencilezéshez ajánlott PintyPlus Art visszaszedhető ragasztót használni. Használata nagyon egyszerű! Csak befújod a stenciled hátulját, vársz 1-2 percet amíg elpárolog az oldószer és már is felragaszthatod a stenciled a felületre. Garantálta a siker, tuti biztos, hogy ezzel a módszerrel elkerülöd az elmaszatolódott szellemképes stencil mintát!

Ide kattintva megnézhetsz egy rövid kis videót a PintyPlus Stencilek használatáról!

A festett felületek megóvása érdekében célszerű lakk vagy wax spray-ket használni. Létezik matt, fényes és selyemfényű kivitelben 200 ml és 400 ml-es kiszeretlésben. Két típusa van, oldószeres és vízbázisú.

Ne feledd: A festék spray szórófejét minden használat után ki kell tisztítani! Ez nagyon egyszerű művelet, csak fordítsd fejjel lefelé a flakont és és fújj vele 3-4 másodpercig! Ennek hatására a hajtógáz kiüríti a szelepet és a szórófejet, emiatt nem fog beszáradni, és akár ével múltával is használhatod!

Ha kedveled a PintyPlus termékeket akkor kövess minket!
INSTAGRAM FACEBOOK

Előző poszt
Hogyan vásárol a jövő generációja festék sprayt?
krétafesték új flakon
Következő poszt
Krétafesték spray új köntösben!