15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.shakingcolors.hu 300 1

5 legmenőbb ötlet a rose gold festék spray használatával

Minden kornak, évnek és évszaknak megvan a legkedveltebb színe. Van egy szín, ami néhány évvel ezelőtt robbant be a köztudatba és azóta töretlen a népszerűsége, ez pedig a ROSE GOLD. De mi is ez pontosan? A rose gold egy speciális árnyalat, amelyet a réz és az arany keverékéből készítenek. Ez nem egy konkrét színárnyalat, mint például a RAL színek, hanem, mint az arany vagy a bronz színek esetében egy színtartományt fed le. A rose gold festék spray használata azért is ilyen népszerű, mert a festett felület nem lesz ecsetnyomos. Könnyen szép sima, egységes felületet érhetünk el vele.

Rose gold festék spray

Magyarországon a legnépszerűbb rose gold festék spray, a PintyPlus Evolution termékcsalád rose gold szórófestéke. A PintyPlus termékek mindig az élen járnak az új termékek terén, így ezt a színárnyalatot is szinte elsőként jelent meg a magyar piacon. Na de mit is festhetünk le ezzel a festék sprayvel? A Shakingcolors blogon most összegyűjtöttünk nektek néhány ötletet, amellyel feldobhatjátok az otthoni dekorációt.

Lefesthetünk kiürült sörös- vagy befőttes üvegeket rose gold színre

Rose gold befőttes üvegek

Készíthetünk egyedi rose gold képkeretet

Rose gold képkeret

Lefesthetjük az asztalt és a széket

Forrás: IDEALHOME

Átfesthetünk egy egyszerű cserepet

Lefesthetünk bármilyen hétköznapi tárgyat, például egy ventilátort

Ventilátor festése rose gold sprayvel

Ha készítettél már Te is saját kezűleg Rose Gold dekorációt, akkor oszd meg velünk is. Ha tetszett a bejegyzésünk, akkor kövess bennünket a facebookon is.

Ha szeretnél rose gold festék sprayt vásárolni KATTINTS IDE.

Előző poszt
Minden, amit az akril festék sprayről tudni szeretnél
Következő poszt
Szekrény festés