15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.shakingcolors.hu 300 1

Rose Gold dekoráció

Ha jól emlékszem, akkor körülbelül három éve indult hódító útjára a rose gold, mint szín, ám sikere a mai napig töretlen. Még mindig nagyon divatos, legyen szó akár ékszerről,ruházatról, vagy lakásdekorációról – én ma az utóbbi témakörbe eső projektet hoztam nektek, méghozzá ezzel a méltán híres és szeretett színnel.

Be kell valljam őszintén, nekem eleinte nem tetszett ez a szín, az én ízlésemhez túl rózsaszínesnek találtam. És akkor nemrég jött a Pinty Plus, akik piacra dobtak egy rose gold színű festéksprayt, és beleszerettem, ugyanis végre egy olyan árnyalat, ami nem túl rózsaszínes, de mégis ott bujkál benne, ezzel igazán egyedivé, különlegessé téve azt. Amint megpillantottam a csomagban a flakont, tudtam, hogy először mindenféleképpen valamilyen lakásdekort szeretnék vele készíteni, végül nem tudtam megállni egynél, így született egy komplett rose gold szett.

A termékeket a Pepcoból szereztem be – az áruk verhetetlenül olcsó, nagyon jó alapanyagok, de így önmagukban elég unalmasak, nem? Először a képkeret ragadta meg a figyelmemet, nagyon tetszik a szegecses mintája, és bár alapjáraton imádom a szürke/ezüst színt, ez így most nagyon olcsónak tűnt nekem. Ezután választottam ki a mécsestartókat, ami szintén egy kis átalakítás után kiáltott, majd hozzácsaptam az egészhez egy nagyon egyszerű üvegvázát, hogy teljes legyen a szett. A Pinty Plus Evolution termékcsaládja alapból magas fedést ígér, én pedig arra gondoltam, hogy akkor jó alaposan le is tesztelem, úgyhogy egy zsír-és portalanítást követően neki is estem a termékeknek – csak natúran, alapozó réteg nélkül.

Bár bíztam a termékben, azért kissé szkeptikus is voltam, nem hittem, hogy szépen le tudom festeni az üveg felületeket mindenféle alap nélkül – és mégis sikerült. Két rétegben festettem – érdemes mindent ennyivel festeni -, és tökéletes fedést kaptam mind a műanyagon, mind az üvegen, ráadásul meg sem folyt a festék, pedig értelemszerűen csúszós, fényes felületen használtam. Ettől függetlenül javaslom nektek az alapozó festék használatát, amennyiben nem akartok kockáztatni.

A képkeret lett az abszolút kedvencem az összes közül, szinte hihetetlen, mennyivel elegánsabbnak, minőségibbnek néz ki ez az olcsó műanyag keret ettől a színtől. Nem harsány, nem rikító, tökéletesen beleilleszthető bármilyen színvilágú lakásba ezáltal.

A váza is nagy meglepetés volt – nézzétek csak, mennyire egységesen, szépen fedett rajta a festék. 

Ezek a kis üveg mécsestartók is sokkal sikkesebbek lettek a színnek köszönhetően – azóta is az éjjeli szekrényemet díszítik, tökéletesen feldobják annak a hangulatát. 

A Pinty Plusnak azt hiszem erre az évre ez lett a legnagyobb dobása, úgy látom, nagy sikernek fog örvendeni ez a szín mindazoknál, akik szeretnek spray-vel átalakítani dolgokat. És nincs megállás, nekem annyira megtetszett ez a bronzos-rózsás-aranyos szín, hogy több dolgot is lefújtam vele – a következőről is nemsokára olvashattok. 

Ti szeretitek a rose gold színt?

Forrás: http://cleanreallife.eu

Előző poszt
Bővülő festék spray színválaszték
Következő poszt
Fekete kréta tábla készítése 3 lépésben