15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.shakingcolors.hu 300 1

Régi játékból virágosláda

Nem tudsz mit kezdeni a régi, elhasznált, ütött-kopott játékokkal? Ha akar a gyerekszoba mélyén egy kis játék dömper, akkor most ihletet kaphatsz, hogyan hasznosítsd újra.

Ezekre lesz szükséged:

1. Lépés: Tisztítsd meg a felületet. Fontos, hogy zsír és pormentes legyen. Ehhez használj foltbenzint vagy ecetes vízet.

2. Lépés: Miután megszáradt, és tiszta a felület, fújd be a Pinty Plus műanyag alapozóval.

3. Lépés: Miután megszáradt az alapozó (Kb. 15 perc), fújd át az egészet Pinty Plus kréta festék spray-el. Alapos felrázás után, kb 20-25 cm távolságból fújd a felületre.

4. Lépés: Miután megszáradt a festék a felületen, egy finom csiszoló vászonnal az éleknél csiszold meg. Ez segít a “kopottas hatás” elérésében.

5. Lépés: Töröld át nedves ronggyal a felületet, hogy megszabadulj a krétaportól majd fújd át Pinty Plus kréta lakkal!

 

Előző poszt
A kovácsoltvas kilincsek
Következő poszt
Radiátor festés egyszerűen

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/-www/shakingcolors.hu/htdocs/shakingcolors_hu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/-www/shakingcolors.hu/htdocs/shakingcolors_hu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/-www/shak...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/-www/shakingcolors.hu/htdocs/shakingcolors_hu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52