15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.shakingcolors.hu 300 1

PintyPlus HOME – Az otthoni festék spray

A PintyPlus HOME a jövő vizes bázisú festék spray-je, amely mostantól a magyarországi piacon is elérhető. Ez egy legújabb generációs, vizes bázisú zománc festék spray, amely kifejezetten otthoni felhasználásra lett kifejlesztve.

A termék megalkotásakor egyetlen cél lebegett a szemünk előtt:

Egy mindenki számára könnyen használható festék spray megalkotása, amely a festék sprayk minden eddigi hibáit kiküszöbölve használható.

Így készült el a PintyPlus HOME, amely környezetbarátabb, jobb a fedőképessége és szinte mellészóródás nélkül használható, nem folyik meg, így kezdők is könnyen használhatják.

Miért HOME?

A termék neve azért kapta a HOME elnevezést, mert bármilyen otthoni festési célra használható. Vizes bázisú formulájának köszönhetően szinte teljesen szagtalan, így beltéren is könnyedén festhetünk vele. A piacon szinte egyedülálló módon alacsony nyomású, ezért szinte mellészóródás nélkül festhetünk vele.

Mire használhatjuk?

A PintyPlus HOME festék sprayt szinte bármilyen felületen használhatjuk, legyen szó kisebb dekorációk festéséről, nagyobb bútorokról vagy akár falfelületről. Mivel vizes bázisú, ezért nem marja meg a polisztirolt sem, így hungarocell festésére is alkalmas.

Milyen színekben kapható?

A PintyPlus HOME festék spray 18+1 divatos, trendi színben kapható. A színek kialakításában tapasztalt lakberendezők és belső designerek vettek részt. Ennek köszönhetően a színek a legújabb lakberendezési trendek divatszínei, harmonizálnak egymással így bátran kombinálhatóak.

Tényleg festhetek vele a lakásban?

IGEN! A PintyPlus HOME festék spray szinte szagtalan és minimális mellészóródással használható. A különböző célokra különböző szórófejet is használhatunk: sárga (kisebb tárgyak), fehér (közepes tárgyak, bútorok), piros (nagy felületek).

Különböző szórófej a különböző felületekhez:

A PintyPlus HOME festék spray az alap szórófejen kívül, kiegészíthető 2 másikkal. A sárgával egészen kis felületeket festhetünk. Ezzel akár vékony vonalakat is tudunk húzni és alacsonyan tartja a nyomást.
A pirossal nagy felületeket festhetünk könnyedén, ahogy a képen is láthatjuk.

A vizes bázisú festék spray rosszabbul fed?

Általában igen. Ezért volt igazán nagy kihívás megalkotni egy olyan vizes bázisú festék sprayt, amely kiválóan fed és könnyen használható. A PintyPlus HOME vizes bázisú festék spray már egy rétegben is fed és akár 2x kiadósabb, mint egy átlagos akril festék spray.

Milyen lesz a felülete? Szükség van lakkozásra?

A PintyPlus HOME gyönyörű egységes, matt selymes felületet ad. A PintyPlus HOME termékcsaládba tartozik még 2 vizes bázisú lakk: matt és fényes. Ezek segítségével a felület tartóssága tovább növelhető, illetve a fényes lakk segítségével a felület fényessége is növelhető.

Kell alapozni a felületet?

A PintyPlus HOME vizes bázisú festék spray tapadása szinte minden felületen kiváló. Alap esetben nem szükséges alapozó használata, a foltosodás elkerülése miatt a fehér színt használhatjuk alapozóként. Ha mégis szeretnénk alapozni, az alábbi alapozókat ajánljuk:

Fa felületen – PintyPlus TECH univerzális alapozó

Fém felületen – PintyPlus TECH horgany spray vagy PintyPlus TECH cink spray

Műanyag felületen – PintyPlus TECH műanyag alapozó spray

Ez olyan, minta kréta festék?

NEM. A kréta festék egy speciális festék, amely elsősorban akkor használható, ha koptatott, vintage stílusú festést készítünk. A kréta festék egy nagyon puha festék, ezért mindenképpen lakkozni vagy waxolni kell. A PintyPlus HOME egy vizes bázisú zománc festék, amely száradás után önmagában is teljesen UV- és időjárásálló felületet képez. Ráadásul a HOME speciális formulájának köszönhetően szinte mellészóródás nélkül felvihető a felületre.

Miért próbáld ki?

Ha eddig nem szerettél festék sprayt használni, akkor itt az ideje, hogy kipróbáld az új generációs PintyPlus HOME festék sprayt, hiszen ez a termék eloszlat minden kételyt, amit eddig a festék spraykről gondoltunk:

  • nem büdös – vizes bázisú, ezért szinte teljesen szagtalan
  • kiadós – magas fedőképességének köszönhetően nagyobb felületre elegendő, ezért nincs pazarlás
  • nincs mellészóródás – alacsony nyomásának köszönhetően szinte mellészóródás nélkül tudunk festeni vele
  • kedvező áron elérhető

Ha szeretnél még több információt megtudni a PintyPlus termékekről, akkor látogass el weboldalunkra, ahol megtalálhatod viszonteladóink listáját vagy kövess minket a facebookon és legyél tagja facebook csoportunknak, ahol mindig naprakész információkat kaphatsz.

Előző poszt
Bloggerek? Influencerek? Mi köze van ennek az üzletemhez?
Következő poszt
PintyPlus HOME – vizes bázisú festék spray