15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.shakingcolors.hu 300 1

Kacatból kincset – Pályázat

Kacatból kincset!

A játékban részt vehet minden 18. életévét betöltött magyar állampolgár, aki a játékszabályokban rögzített feltételek szerint jár el.

A játék menete:

Fess át bármely PintyPlus festék sprayvel egy általad már kidobásra szánt bútort, dekorációt vagy bármilyen használati tárgyat. Az átfestett tárgyról és a festéshez használt sprayr?l készíts el?tte és utána képeket. Az átfestett tárgyról készült képet posztold nyilvánosan a facebook oldaladon és a kép leírásában szerepeljen a #pintyplus #kacatbolkincset. Majd a posztot üzenetben küldd el a PintyPlus Magyarország facebook oldalára. Ezekkel a hastagekkel hozzájárulsz, hogy a képeket a Novasol Spray bármikor szabadon használja és elfogadod a részvételed a „Kacatból kincset” nyereményjátékban.
A játékban bármennyi projekttel részt vehetsz, így nagyobb esélyt kapva a nyerésre. A nyertest privát üzenetben értesítjük 2017. október 10-én. Az általa készített projektet a facebook oldalunkon is publikáljuk.

Trágár, oda nem ill?, a Novasol Spray szellemiségével nem összeegyeztethet? kommentek, bejegyzések, a játékból való azonnali kitiltást vonja maga után.

A játék id?tartama:

  1. augusztus 7. – 2017. október 2.

A nyertes kiválasztása:

A nyertest a Novasol Spray és Brandt Dia a Masni Dekoráció DIY bloggere közösen választják ki.

A nyeremény:

A nyeremény 25.000 Ft érték? Novasol Spray ajándékcsomag, amely tartalmát a nyertes állíthatja össze a nyeremény átadásakor megadott kritériumok szerint. A nyeremény eljuttatásáról a Novasol Spray gondoskodik Magyarország területén bárhova.

Játssz velünk és nyerj!

Előző poszt
10 tuti tipp, hogyan tedd egyszerűbbé a spray festést
Következő poszt
Hasznosíts újra PintyPlus Evolution akril sprayvel!