15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.shakingcolors.hu 300 1

DIY írógép


Egy régi írógéppel a 21. században már nem sok mindent tudunk kezdeni. Azonban az itzidreams blogon most találtunk egy projektet, amelyb?l megtudhatjuk, hogyan újíthatjuk fel egyszer?en egy írógépet.

Amire szükségünk lesz: PintyPlus Chalk spray, maszkoló szalag és egy régi írógép.

írógép-chalkpaint

Els? lépésben tisztítsuk meg a festend? felületet, hogy teljesen por és zsírmentes legyen, így könnyebben tud rátapadni a festék. Utána takarjuk le azokat a részeket, amelyeket nem szeretnénk, hogy festékes legyen. Ez a legrosszabb, de az egyik legfontosabb lépés. Ezután jöhet a festés. Mi most PintyPlus Chalk paint spray türkiz színt használtunk, de ez a termék 18 színben elérhet?, úgyhogy a lakásunkhoz leginkább ill? színt tudjuk kiválasztani.

image

A száradási id? elég rövid, mivel vízbázisú termékr?l van szó. A festést követ? 5-10 percen belül még szappanos vízzel le tudjuk mosni, ha véletlenül olyan rész is festékes lett, amit nem szerettünk volna. Fontos viszont, hogy száradás után már nem fogjuk tudni lemosni!

írógép-chalkpaint

írógép-chalkpaint


 

Reméljük tetszett ez a projektünk is. Ha igen, osszátok meg, hogy minél többen megismerkedhessenek ezzel a remek technikával.

Előző poszt
Fröccs terasz – avagy krétatábla fal az erkélyen
bukósisak átfestése
Következő poszt
Bukósisak átfestés