15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.shakingcolors.hu 300 1

Bukósisak felújítása

Ha van egy régi bukósisak a padláson akkor azt gyorsan és könnyedén trendi sisakká varázsolhatod! Pár egyszerű lépést kell csak követned!

Kellékek

Amire szükséged lesz:

Hogyan csináld?

  1. Lépés: Alkohol vagy tisztítószer segítségével egy pamutronggyal alaposan tisztítsd át a festendő felületet. Nagyon fontos, hogy zsír és por mentes legyen felület, mert ellenkező esetben nem fog tapadni a festék.

2. Lépés: Rázd legalább egy percig a festékspray-t, majd fújd át a felületet!

3. Lépés: Ha szeretnél bele effekteket, akkor maszkolószalag segítségével kitakarhatod a kívánt mintákat.

Várjuk meg a teljes száradást, és kész a felújított bukósisak!

PINTYPLUS BASIC – MIRE HASZNÁLHATOM?

A PintyPlus Basic festékspray felhasználási területe igen sokrétű. Használhatod fémre, fára, műanyagra, kőre. Használata előtt nagyon fontos az alapos felrázás, rázd legalább 1 percig, majd kb. 20 cm távolságból fújd a festeni kívánt felületre.

Átfesthető egy órán belül, vagy 5 nap után. Fontos a megadott időintervallumok betartása átfestés során, mert ellenkező esetben a festék visszamarhatja a festett felületet! A festendő felület mindig legyen por – és zsír mentes, hogy a festék maximálisan tapadhatjon a felülethez. Ha már festett felületű tárgyat szeretnél felújítani akkor érdemes szakszerűen előkészíteni a felületet. Csiszolópapír segítségével amennyire lehet távolítsd el az előző réteget majd teljesen tisztítsd meg a felületet a fennmaradó portól és festékdaraboktól!

Tippek:

A megfelelő végeredmény és jobb tapadás érdekében használjunk a felülethez megfelelő alapozót. Festett felület esetén a pergő részeket távolítsuk el, a régi festéket pedig finom csiszolóval csiszoljuk meg a jobb tapadás érdekében. Régi festék vagy festék nyomok eltávolításához a GREENOX festékeltávolítót javasoljuk.

GREENOX Festékeltávolító spray használata:

Rázzuk fel a kannát 1 percen keresztül, amíg a golyókat nem halljuk. Fújjuk a felületre, amelyről a festéket szeretnénk eltávolítani, majd hagyjuk hatni (1 és 15 perc között a festék típusától függően). Mossuk le a felületet szappanos vízzel. Ismételjük a folyamatot addig, amíg a kívánt hatást nem értük el. Ne használjuk áram alatt lévő készülékekhez, jól szellőző helyen alkalmazzuk.

Ha kedveled a PintyPlus termékeket akkor kövess minket!
INSTAGRAM – FACEBOOK

Előző poszt
Bútorfestés otthon
Következő poszt
Bútorfestés házilag