15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.shakingcolors.hu 300 1

PintyPlus HOME, a jövő festék sprayje

Örömmel jelentjük be, hogy a több éves elkötelezett fejlesztésnek köszönhetően megalkottuk az a jövő festék sprayjét: új PintyPlus HOME festék sprayt.

PintyPlus HOME – Az otthoni festék spray

Miért ez a jövő festék sprayje?

A PintyPlus HOME a vizes bázisú festék sprayk legújabb generációja. Eddig a vizes bázisú festék sprayket mindenki úgy könyvelte el, hogy nem fednek megfelelően, a vizes bázis ellenére erős szaguk van és persze nem utolsó sorban nagyon drágák. Az új PintyPlus HOME festék spray azonban más. Vizes bázisú formulája ellenére hihetetlen fedőképességgel rendelkezik (ezért körülbelül egy normál festék spray másfél-kétszeresére elegendő), szinte teljesen szagtalan és kedvező áron elérhető. Nem utolsó sorban pedig sokkal környezetbarátabb, mint az oldószeres festék sprayk.

Mennyiért lesz elérhető a termék a polcokon?

A PintyPlus HOME összehasonlítva a piacon kapható vizes bázisú zománc festék spraykkel nagyon kedvező árban lesz kapható. Ha figyelembe vesszük azt, hogy kiadósabb, mint egy normál akril spray, akkor úgy számolhatunk, hogy négyzetméterre lebontva körülbelül 10%-kal lesz olcsóbb, mint a PintyPlus EVOLUTION akril spray.

Kinek szól ez a termék?

A PintyPlus HOME festék spray célközönsége természetesen minden festék sprayt használó vásárló, de nem titkolt célunk az, hogy új vásárlókat is szerezzünk, akik eddig talán nem is vásároltak festék sprayt. Ez az új festék spray beltéren is könnyedén használható, és mivel szinte teljesen mellészóródás nélkül tudunk vele festeni, ezért sokkal több helyen használható, mint egy átlagos akril festék spray. Továbbá célunk azokat a vásárlókat is megtalálni, akik számára fontos a környezettudatosság.

Ez nem a kréta festék spray

A PintyPlus CHALK finish kréta festék spray hatalmas, szinte nem várt sikert aratott a magyar piacon. A kréta festék felhasználása azonban sokkal limitáltabb, mint az új PintyPlus HOME festék spray-jé. A kréta festék első sorban a vintage és retro dekorációk készítéséhez volt használható. A felülete puha, könnyen csiszolható. Az új PintyPlus HOME festék spray sokkal kisebb nyomású, ezért szinte ködölés nélkül használható, a felülete pedig sokkal keményebb és teljesen időjárás- és UV álló lakk használata nélkül is.

Akkor ezt a terméket mindenhol el lehet adni?

NEM. Fontos, hogy ez a termék teljesen új a piacon, ezért csak azon viszonteladóink részére javasoljuk, akik hajlandóak néhány szóban bemutatni a terméket a vásárlóik részére. Természetesen értékesítő kollégáink egy rövid prezentáció keretében meg fogják tanítani a termék pontos használatát, így testközelből is megtapasztalhatják a PintyPlus HOME hihetetlenül könnyű használatát.

Mit lehet ezzel festeni?

Lényegében BÁRMIT. Lehet szó fa-, fém-, műanyag , fal- vagy polisztirol felületről a PintyPlus HOME bátran használható. A cserélhető szórófejeknek köszönhetően pedig különböző szórási szélesség is elérhető a festendő felülettől függően.

Hogyan segítjük a termék eladását és értékesítését?

Az új PintyPlus HOME az eddigi legnagyobb marketing támogatással kerül a piacra. Több, mint 20 DIY blogger és influencer is be fogja mutatni a terméket a saját követőinek. Ezen kívül számos Youtube videó és közösségi média hirdetés fog megjelenni.

A termékhez a már megszokott módon egyedi, kézzel készített színkatalógust is biztosítunk a viszonteladók részére.

Kérésre a partnereink részére biztosítunk online kreatív anyagokat (videók, képek stb).

HOME

Ha szeretnéd, hogy a Te üzletedben is elérhető legyen a jövő festék sprayje, jelezd értékesítő kollégáink részére, vagy add le a rendelésed a megszokott NOVASOLSHOP felületen keresztül.

Előző poszt
Retró mérlegől trendi dekoráció
Következő poszt
PintyPlus HOME – Az otthoni festék spray