Girland dekoráció papír pohárból

Ebben a bejegyzésben megmutatjuk nektek, hogyan dobhattok fel egy partyt könnyen és egyszerűen színes girlandokkal. Ami a legjobb benne, hogy a színeket szabadon választhatjuk, így a bulihoz leginkább passzoló árnyalatokkal dobhatjuk fel a hangulatot.

Ezt a projektet az egyik francia bloggerünk a shakemyblog.fr készítette és a dekoráláshoz a francia zászló színeit használta: kék, fehér és piros.

garland decorated paper cups with spray paint

Amire szükséged lesz:

A kék színből 2 árnyalatot is választottunk, mert szerettük volna minél színesebbé tenni a füzérünket.

Evolution range Pintyplus

Lépésről lépésre:

Először is csinálj egy kis helyet a festéshez. A poharakat töröld le, hogy ne legyenek porosak vagy zsírosak, így jobb tapadást biztosítva a festéknek. Annak ellenére, hogy ez a festék spray nagyon jól tapad számos felületen, a tisztítás elengedhetetlen.

Ezután rázd fel a PintyPlus Evolution akril festék spray flakont legalább egy percen keresztül, hogy a benne lévő golyók megfelelően összekeverjék a festéket. Ezután 20-30cm távolságból fújjuk le a felületet. Alkalmazzunk több vékonyabb réteget a tökéletes végeredmény eléréséhez.

Az utolsó réteg felvitele után várjunk 10-15 percet, amíg a festék teljesen megszárad. Ezután egy tollal jelöljük meg a pohár közepét és vágjunk rajta késsel apró lyukat, amelyen keresztül átbújtathatjuk a led lámpát.

Végül a lefestett poharakat nekünk tetsző sorrendben fűzzük fel a led füzérre.

how to make a wreath of paper cups decorated with Pintyplus Evolution

Trükkök papír pohár festéséhez

A papír poharak nagyon könnyűek, így sprayvel történő festése közben könnyen elszállhat. Hogy ezt elkerüljük, egy karton papírt fújjunk be a PintyPlus ART visszaszedhető ragasztó sprayvel, majd erre a felületre tegyük a poharat, így enyhén odaragad, de könnyen le tudjuk majd szedni a festést követően.

 

garland decorated paper cups with spray paint

Mit gondolsz erről a projektről? Amint látod ez egy nagyon egyszerű DIY ötlet, amivel feldobhatod a házibulikat és ünnepeket.  Az egyetlen nehézséget az okozza, hogy ki kell választani a megfelelő színt a Pintyplus Evolution spray palettájáról.

Ha ez a dekorációs projekt tetszett, nézd meg ezeket is:

Ha tetszett oszd meg másokkal is és kövess minket a közösségi oldalakon!

Szólj hozzá

Translate »